Finalització del Pont de Melet a Ordu

va completar el pont de melet a l'exèrcit
va completar el pont de melet a l'exèrcit

Finalització del Pont de Melet a Ordu; Amb les iniciatives del municipi metropolità d’Ora, es van finalitzar les obres del nou pont construït al riu Melet al districte d’Altınordu d’Ogua, la columna vertebral del trànsit a la regió del Mar Negre d’Orient.

Comptant els dies per a l'obertura de l'servei de connexió alternativa Corum Samsun Merzifon Ankara connexió a la xarxa principal de transport de Turquia amb rutes com proporcionar accés als països domèstics Turquia Caucas, la República de Turquia, Àsia Central, Rússia, la República de nombrosos serveis provincials i de districte a donar.

"EL NOU PONT ALTERNATIU OBRIRÀ EL TRÀFIC"

El nou pont alternatiu reduirà significativament la càrrega de trànsit de les províncies i districtes dels voltants de l’alcalde metropolità d’Hora. Mehmet Hilmi Güler va dir, "Les obres es van completar amb l'asfaltat del nou pont alternatiu. 1166. 1366. i 1356. les connexions laterals als carrers asfaltats per les condicions meteorològiques adequades i els treballs en altres llocs amb l'avanç del nou pont alternatiu s'obrirà al trànsit. En poc temps s’acabaran les connexions laterals i les carreteres principals i els treballs d’intersecció. La construcció del pont de 236 metres de llarg, la construcció del pont 13 metres d'amplada no només per a la nostra província, sinó també les províncies i districtes dels voltants reduiran en gran mesura la càrrega de trànsit.

Licitacions actuals del ferrocarril

Sal 10

Trànsit del Golf

Rang 9 @ 08: 00 - Rang 11 @ 17: 00

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar