Desinfecció d’autobusos municipals a Tranzon

desinfecció dels autobusos municipals
desinfecció dels autobusos municipals

Desinfecció en autobusos municipals de Tranzon; Mentre que la neteja interna i externa dels autobusos que proporcionen serveis de transport públic es realitza de forma rutinària cada dia dins de l'estructura del Municipi Metropolità de Trabzon, tots els autobusos es desinfecten ruixant 15 una vegada al dia amb instruccions de l'alcalde Murat Zorluoğlu.

Comentant el tema, el president Zorluoğlu va dir que donen especial importància a la protecció de la salut pública en tots els àmbits. Tenint en compte que la neteja rutinària a les zones comunes no serà suficient, Zorluoğlu va dir: "Ara desinfectem tots els autobusos ruixant dues vegades al mes. Així, eliminem les situacions que es poden produir contra la salut pública als nostres autobusos. "

L’alcalde Zorluoğlu va declarar que presentaran més autobusos al servei del Metropolitan Municipality afegint nous autobusos a 20. D’aquesta manera, proporcionarem un augment de la comoditat i la qualitat en el nostre servei de transport públic responent de manera significativa a les demandes de la nostra gent en aquest camp. Els nostres nous autobusos seran ecològics i compatibles amb els nostres ciutadans amb discapacitat ”.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar