Ministeri de Salut per comprar inspector adjunt

ministre auxiliar de salut per fer compres
ministre auxiliar de salut per fer compres

Convocatòria de l’examen d’entrada d’inspector auxiliar de la junta d’inspecció del Ministeri de Salut; L’examen d’entrada d’inspector assistent es realitzarà per als inspectors adjunts 16 (setze) de la classe de serveis administratius generals entre les dates 20-31 / 01 / 2020 que haurà de ser contractat per la Junta d’Inspecció del Ministeri de Salut.

I. REQUISITS PER A LA SOL·LICITUD DE L'EXAMEN D'ENTRADA

Els que vulguin fer l’examen d’accés han de complir els requisits següents:

a) Complir les condicions generals que estableix l’article 657 de la Llei de funcionaris públics núm. 48

b) Haver-se graduat en departaments d’enginyeria informàtica, industrial i civil de facultats d’economia i ciències administratives, ciències polítiques, dret, economia i administració d’empreses i facultats d’enginyeria que tinguin com a mínim 4 anys de formació universitària, o d’institucions educatives de Turquia i de l’estranger, l’equivalència que hagi estat acceptada per les autoritats competents.

c) Sempre que els resultats del KPSS no siguin vàlids a partir del termini de presentació de la sol·licitud; KPSSP9, KPSSP11, KPSSP28, KPSSP33, KPSSP38, KPSSP43, KPSSP48, KPSSP1, KPSSP80 per als graduats en ciències econòmiques i administratives, informació política, dret i economia i negocis d’haver obtingut almenys XNUMX punts.

ç) 01 gener No té trenta-cinc anys a partir de 2020

d) No hi ha cap obstacle per a la inspecció en termes de registre judicial.

e) Poder realitzar funcions i viatjar per tot el país en termes d’estat de salut.

II. MÈTODE DE D’APLICACIÓ I DOCUMENTS A ESCEDIR

Sol·licitants que vulguin fer la prova d’accés; La nostra Presidència ha preparat el "Formulari de sol·licitud d’examen ıslak que es publica al lloc web oficial (www.teftis.saglik.gov.tr) amb una forma signada, completa i exacta, certificat de resultat KPSS, diploma de formació superior o certificat de graduació, si escau, còpia del certificat d'equivalència. i amb dues fotografies 9 - 20 Entre el desembre de 2019, la presidència de la junta d’inspecció del Ministeri de Salut, la presidència del campus Bilkent Üniversiteler Mah. Dumlupınar Boulevard 6001. Sk. No: 9 Planta: 6 06800 es lliurarà a Çankaya / ANKARA en persona per correu / càrrega o els dies laborables entre 09: 30-18: 00 hores laborals.

Els documents esmentats han de ser enviats al Consell d’Inspectors el dia 20 de desembre de 2019. Les sol·licituds que no arribin a la presidència dins del termini, tenen informació i documents que falten o es troben que no compleixen les condicions especificades no seran acceptades i no seran avaluades. La data de sol·licitud es basarà en la data i hora d’entrada al departament de documents de la Junta d’Inspecció de Salut del Ministeri. Els documents relacionats amb la sol·licitud dels que no compleixen les condicions de sol·licitud seran retornats després de sol·licitar-los.

III. QUADRES I QUOTES DOCENTS

Els candidats a l’examen d’accés fins a quatre vegades la puntuació central d’examen i el personal d’inspector ajudant seran convocats segons la quota determinada segons la quota determinada per les branques d’estudi a partir de la puntuació KPSS més alta aplicada. Tanmateix, els candidats que tinguin la mateixa puntuació que l’últim candidat poden optar a l’examen.

La distribució del personal de l’inspector adjunt 16 en termes d’educació, la quota, el nombre de candidats a convocar-se a l’examen i els tipus de puntuació KPSS són els següents;

Educació quota Nombre de candidats Punts KPSS

tipus

Ciències econòmiques i administratives, Ciències polítiques, dret,

Facultats d’Economia i Administració d’Empreses

11 44 KPSSP9

KPSSP11

KPSSP28

KPSSP33

KPSSP38

KPSSP43

KPSSP48

Enginyeria industrial 1 4 KPSSP1
Enginyeria informàtica 2 8 KPSSP1
Enginyeria civil 2 8 KPSSP1
total 16 64

Si no hi ha un nombre suficient de sol·licituds per a la quota determinada per les branques d’ensenyament, el Consell d’Inspectors podrà modificar la quota.

IV. PRESENTACIÓ D’IDENTITAT EN L’EXAMEN

La llista de candidats que tenen dret a fer l’examen d’entrada s’anunciarà a internet a l’adreça http://www.teftis.saglik.gov.tr. No es farà cap altra notificació als candidats. En l’examen, s’ha de guardar la targeta d’identitat amb número d’identificació i homologada amb fotografia, com ara certificat de naixement o permís de conduir. Els candidats que no puguin presentar aquests documents no seran admesos a l'examen.

V. LLOC I FORMA D'EXAMEN D'ENTRADA

En el marc del que estableix el Reglament sobre els serveis d’inspecció del Ministeri de Salut, l’examen d’accés, que consistirà només en l’examen ORAL, és a càrrec de la Junta d’Inspecció de Ministeri de Salut, Campus Bilkent Üniversiteler Mah. Dumlupınar Boulevard 6001. Sk. No: 9 Planta: 6 tindrà lloc a Çankaya / ANKARA.

VI. TEMA DE L’EXAMEN INTRODUCCIÓ

A) Assignatures d’exàmens per als graduats en ciències econòmiques i administratives, ciències polítiques, dret, economia i facultats empresarials;

a) Llei;

1. Dret constitucional (Principis generals),

2. Principis generals de dret administratiu, poder judicial, organització administrativa,

3. Dret penal (Principis generals i delictes civils),

4. Dret civil (Principis generals i drets en espècie),

5. Dret de les obligacions (Principis generals),

6. Dret comercial (Principis generals),

7. Llei del procediment penal (Principis generals).

b) Economia;

1. Teoria econòmica (microeconomia, macroeconomia),

2. Història de pensaments i doctrines econòmiques,

3. Diner, banc, crèdit i conjuntura,

4. Relacions i organitzacions econòmiques internacionals,

5. Economia empresarial,

6. Problemes econòmics actuals.

c) Finances;

1. Teoria fiscal general i polítiques fiscals,

2. Despeses públiques,

3. Pressupost. d) Comptabilitat;

1. Comptabilitat general,

2. Anàlisi i tècniques del balanç,

3. Compte comercial.

d) Problemes generals, actuals i socioeconòmics.

B) Per als graduats en departaments d’enginyeria informàtica, industrial i civil de les facultats d’enginyeria;

a) Assignatures de coneixement de camp determinades considerant els plans d'estudis dels graduats, b) Assignatures generals, actuals i socioeconòmiques.

VII. AVALUACIÓ DE CANDIDATS

a. Nivell de coneixements relacionats amb assignatures d'exàmens,

b. Per comprendre i resumir un tema, capacitat d'expressió i raonament,

c. Mèrit, capacitat de representació, idoneïtat del comportament i reaccions a la professió, ç. Confiança en si mateix, persuasió i persuasió,

d. Talent i cultura general,

e. Es valorarà l’obertura a desenvolupaments científics i tecnològics segons aspectes.

La comissió avaluarà els candidats sobre els punts 50 dels punts (a) i 10 per a cadascuna de les funcions enumerades en els punts (b) a (e). Per tenir èxit a l’examen, la mitjana aritmètica de les puntuacions que el president i els membres de la comissió han obtingut per sobre de la puntuació completa de 100, com a mínim, és de 70.

VIII. RESULTATS I SOL·LICITUDS DE L'EXAMEN A RESULTATS

La puntuació de l’examen d’accés no ha de ser inferior a 70 per ser considerada com a assistent d’inspector d’examen. En cas d’igualar la puntuació d’examen d’accés, el candidat amb una puntuació KPSS alta té prioritat. D’acord amb els resultats de l’examen, l’èxit de la prova d’accés es determinarà per separat segons les branques d’educació, a partir del candidat amb la puntuació d’assoliment més alta, els noms del candidat principal i suplent es determinaran d’acord amb les branques d’ensenyament especificades a l’anunci.

Els resultats dels exàmens s’anuncien al lloc web de la presidència i es notifica als candidats que es troben a la llista original i de reserva. El candidat guanyador perd el seu dret si no sol·licita a la presidència dins dels dies 15 des de la data de la notificació. Els candidats suplents són convocats per ordre d’èxit en el termini de sis mesos a partir de la publicació dels resultats de l’examen en lloc dels candidats que no provenien dels candidats originals a la cita o que no van ser designats i que no van iniciar la tasca o que van renunciar per qualsevol motiu. No seran elegibles els candidats que no es presentin a la cita o no estiguin designats i no comencin la seva funció.

L’objecció als resultats de l’examen d’accés es fa a la presidència dins dels dies laborables de 5 a partir del dia en què es publiquen els resultats. La Presidència respon a l’objecció dins dels dies laborables de 10.

IX. ALTRES Qüestions

Es consideren nul·les els exàmens dels sol·licitants que hagin fet declaracions falses als documents de sol·licitud. Es cancel·len encara que se’ls hagi assignat. Es fa una denúncia penal a la Fiscalia en cap sobre aquestes persones i, si s’equivocaran de manera errònia a la institució, se’ls comunica el seu estat a les institucions on treballen.

Respectivament anunciat públicament.

Per a detalls de l'anunci fer clic aquí

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar