TUBITAK va desenvolupar els cotxes elèctrics i hidrogen

Tubitak desenvolupa cotxes amb hidrogen i electricitat
Tubitak desenvolupa cotxes amb hidrogen i electricitat

TUBITAK MAM i el National Boron Research Institute (BOREN) van desenvolupar un nou cotxe domèstic alimentat per hidrogen i produint 2 unitats.


El vehicle desenvolupat té un motor híbrid, pot recórrer 300 quilòmetres amb electricitat i la seva gamma augmenta en 150 quilòmetres amb combustible d'hidrogen.

Utilitza el boro com a trampa d'hidrogen al vehicle. El vehicle, que funciona molt tranquil, té un valor d’emissió zero i accelera fins als 100 quilòmetres en molt poc temps. El vehicle sol estar alimentat per un motor elèctric i utilitza combustible d'hidrogen quan es requereixi una gamma addicional addicional.

Felicito a les nostres organitzacions, TÜBİTAK MAM i National Boron Research Institute (BOREN) i els desitjo un èxit continuat.

Quant a TÜBİTAK MAM

'' Fundat el 1972, el Centre de Recerca Marmara TÜBİTAK (MAM) continua les seves activitats al "Campus TÜBİTAK Gebze" de Kocaeli. El centre, que pretén ser un centre líder mundial que produeix ciència i tecnologia i adopta com a deure produir solucions sostenibles, innovadores, científiques i tecnològiques realitzant investigacions aplicades, dins del centre, Medi Ambient i Cleaner Production Institute, Institut d’Energia, Enginyeria Genètica i Institut de Biotecnologia Hi ha Institut d’Aliments, Institut Tecnològic Químic, Institut de Materials i Institut de Ciències de la Terra i de la Marina. ''

TÜBİTAK MAM, que és una de les empreses líders en el món de la tecnologia avançada, amb la seva capacitat i capacitat de recerca, infraestructures de recerca, processos de gestió i operació de nivell mundial, ofereix solucions úniques a institucions públiques, de defensa i del sector privat i institucions acadèmiques amb un enfocament orientat al client. Aquestes solucions es realitzen a través de la recerca bàsica, la investigació i el desenvolupament aplicats, la transferència de tecnologia, la innovació, la construcció de sistemes i instal·lacions, la creació d’estàndards nacionals i normatives, consultoria professional i activitats de formació.

Sobre el National Boron Research Institute

Institut Nacional d'Investigació Bor (Borén), a Turquia i per la utilització de productes i tecnologies de bor en el món, els nous productes de bor fabricació i desenvolupament per assegurar que proporcionen entorn científic necessari per a usuaris de la investigació en diversos camps, bor utilització i productes i / o fent recerca en aquesta àrea Es va constituir amb la Llei núm. 4, de 6/2003/4865, per tal de realitzar investigacions científiques, fer, coordinar i contribuir a aquestes investigacions en cooperació amb entitats jurídiques públiques i privades. Les funcions i organització de BOREN, que és una institució relacionada del Ministeri d'Energia i Recursos Naturals de la República de Turquia, es va reordenar al 15è Capítol del Decret presidencial núm. 7 de 2018/4/48.

BOREN, que va iniciar les seves activitats el 2004, ha servit al departament assignat dins del Laboratori Central de la Universitat Tècnica d’Orient Mitjà fins al 2007. Des d'aquesta data, BOREN, que donava servei a la desena planta del campus del Boulevard Dumlupınar, núm .: 166 Çankaya / ANKARA, propietat del Ministeri d'Energia i Recursos Naturals, es va traslladar al seu edifici de serveis existent a D-Blok el 10/08/07. . A més, continua les seves activitats a les instal·lacions de laboratori i pilot del Centre de R + D BOREN, contigu a l'edifici de serveis.

BOREN dirigeix ​​i dóna suport a projectes i programes en el camp del bor, realitza publicacions científiques i organitza activitats i realitza activitats per a la comercialització de productes borsos, proporcionant cooperació i coordinació amb les organitzacions i investigacions del sector públic i privat rellevants.

Poseu-vos en contacte directament amb Ilhami


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar