Resultat de licitació de la compra de cotxes de metro de l'aeroport d'Istanbul

Resultat de licitació de vehicles de metro de l'aeroport d'Istanbul
Resultat de licitació de vehicles de metro de l'aeroport d'Istanbul

El Ministeri de Transports i Infraestructures va comprar 176 vehicles de metro de la Xina per al metro de l’aeroport d’Istanbul. El lliurament de tots els vehicles de metro finalitzarà a finals de 2022.


El 26 de desembre de 2019, es va anunciar el resultat de la licitació de la "Línia de metro de l'aeroport de Istanbul Nou línia de metro 176 de subministrament de vehicles de metro i treballs de posada en servei" del Ministeri de Transport i Infraestructures. Es va adjudicar la licitació xinesa CRRC Zhuzhou Locomotive Co., que és l’únic licitador vàlid. Ltd Representació a Turquia s'ha cobrat 1 545 milions de 280 mil TL.

Segons les especificacions de la licitació, l’entrega de 176 vehicles es completarà en 32 mesos. El lliurament dels primers 10 jocs de trens es completarà en 11 mesos segons les condicions del lliurament anticipat. El primer lliurament començarà amb 2 jocs de trens. El desè mes, es lliuraran 10 jocs de trens més i els 4 conjunts de trens restants es lliuraran a finals de l’onzè mes. El lliurament de 11 trens es completarà en 4 mesos. Proporcionat per CRRC Zhuzhou Locomotive, el Ministeri de Transports pot canviar la ubicació i el servei de lliurament del 25è tren i alguns dels vehicles.

El contractista finalitzarà el lliurament, instal·lació i posada en servei de tots els equips de manteniment i reparació com a molt tard el 23è mes. L’obra caducarà el 28 de desembre de 2022.Sigues el primer a comentar

Yorumlar