El Metro Gebze Darıca té l'objectiu d'obrir el setembre de 2023

gebze també té l'objectiu d'obrir el seu metro al setembre
gebze també té l'objectiu d'obrir el seu metro al setembre

Unió de Municipis de Marmara i Kocaeli Municipi Metropolità Assoc. Dr. Tahir Büyükakın va examinar les obres de construcció de la línia de metro Gebze-Darıca, que va ser transferida al Ministeri de Transports i Infraestructures, a 52 metres sota el sòl. Les obres de tunelització del projecte de metro, la base del qual va ser posat pel Kocaeli Metropolitan Municipality i posteriorment cedit al Ministeri de Transports i Infraestructures amb les iniciatives de l’alcalde Büyükakın, continua de manera febril. L’alcalde Büyükakın, que va declarar a 52 metres sota terra, va baixar als túnels de la regió que serviran com a estació central de Gebze, va dir: “Hi ha una obra meravellosa aquí. Hi ha un equip que continua treballant dia i nit. Les estructures que s'ubicaran al túnel d'aquesta estació estaran finalitzades a finals de juny ".

"Hem aprofitat l'oportunitat de progressar molt més ràpid"


L’alcalde de Gebze, Zinnur Büyükgöz, el president del districte del partit AK, Irfan Ayar, el secretari general adjunt del municipi metropolità, Mustafa Altay, i l’equip tècnic de la firma de contractistes, que es compromet a la construcció del projecte. Les obres del túnel continuen ", va dir." La nostra empresa contractista continua treballant ràpidament. Vull donar les gràcies a tots els que van contribuir. Vull agrair el nostre president Recep Tayyip Erdoğan. Amb el seu suport, hem pogut executar aquest projecte tan ràpidament. Amb el Ministeri de Transports carregant el projecte, vam tenir l’oportunitat de progressar molt més ràpidament. D’aquesta manera, haurem acabat el nostre projecte de Metro en aquest període ”.

"HI HA UNA IMATGE MOLT BONA QUE PROVEIM"

L'Alcalde Metropolità de Kocaeli, Assoc., Que també va transmetre la informació que la línia de metro OSB-Gebze-Darıca tindrà una longitud de 15.4 KM i constarà d'11 estacions. El doctor Tahir Büyükakın va dir: "Ara es baixa fins als 52 metres. Es construeixen estructures de túnels i estacions. Aquí teniu una imatge extremadament bella que estem orgullosos i feliços. Les excavacions continuen en tres estructures més d’estacions amb un treball molt ràpid. Amb el permís d’Allah, aquest projecte es completarà a l’hora prevista. Agraïm una vegada més al nostre president Amb la comissió del nostre Ministeri de Transports, amb el permís d’Allah, haurem obert el nostre projecte de Metro al servei dels nostres ciutadans residents en aquesta regió durant aquest període ”.

"ESTEM PLANIFICANT L'ACABAT DEL PROJECTE METRO EL SETEMBRE 2023"

"Aquest projecte està considerat com una obra que consisteix en una línia de transport i transport públic entre Darica Gebze i la Zona Industrial Organitzada, però és essencialment una obra d'infraestructura enorme que connecta dues metròpolis", va dir el president Büyükakın. Estem connectats a tota la infraestructura del sistema ferroviari a Istanbul ”. Afirmant que l’empresa contractista treballa molt minuciosament, l’alcalde Büyükakın va dir: “Vull donar les gràcies a tots els nostres amics que treballen dia i nit en aquest lloc i a la Direcció General d’Inversions del nostre Ministeri de Transports i Infraestructures. Vull agrair la nostra paciència i comprensió a la nostra gent que viu a Gebze. Esperem, si no hi ha cap contratemps, preveiem acabar el nostre projecte de metro al setembre del 2023 segons el calendari de treball previst. Per descomptat, a causa del coronavirus, tenint cura de la distància social i adoptant les mesures necessàries en matèria de seguretat i salut en el treball, el treball continua. "

"CONTINUA LES ENTREVISTES DEL NOSTRE MINISTERI SOBRE AQUEST TEMA"

L’alcalde Büyükakın ha destacat una vegada més “Esperem que això estigui posat en servei de la nostra Gebze el setembre del 2023”. Portarien Sabiha Gökçen al metro. A partir d’aquí també crearíem una línia Sabiha Gökçen. El nostre Ministeri de Transports continua les negociacions sobre aquest tema. Perquè és una altra feina de la línia de metro. També tenim un estudi per a la línia de metro que uneix els districtes Derince, Izmit i Kartepe entre l'aeroport de Cengiz Topel i el nostre districte de Körfez. "Sigues el primer a comentar

Yorumlar