Els autobusos EGO proporcionen servei gratuït als ciutadans exempts de prohibició

Els autobusos ego oferiran servei gratuït als ciutadans que estan exempts de prohibició
Els autobusos ego oferiran servei gratuït als ciutadans que estan exempts de prohibició

El municipi metropolità d’Ankara ha finalitzat els preparatius per a l’Eid al-Fitr. A més dels carrers i bulevards de Başkent, es realitzen treballs de neteja als cementiris, mentre que els equips del departament de policia van reforçar les inspeccions d’aliments especialment per a empreses que produeixen dolços. Els equips de crisi de crisi, Başkent 153, ASKİ, els Bombers d'Ankara i els equips de policia municipal treballaran les 7 hores durant les festes, inclòs el dia d'Arife. Les botigues minoristes Halk Ekmek i els bufets Halk Ekmek només estaran oberts entre les 24 i les 23 hores del dissabte, 3 de maig i 26 de maig. Els equips de Ciència i ASKİ continuaran les seves obres d’infraestructura i superestructura. Els autobusos EGO, que transporten els residents d'Ankara de forma gratuïta durant les festes nacionals i religioses, també donaran servei als ciutadans exempts de queda de queda.


El municipi metropolità d’Ankara ha completat tots els seus preparatius a tota la ciutat abans de la Festa del Ramadà, que passarà sota l’ombra del toc de queda a causa de l’epidèmia de coronavirus d’enguany.

Baskent 153, Crisis Desk, EGO i ASKI, Direcció General, Policia d'Ankara i Metropolitan Fire Services treballaran les 7 hores del dia per atendre les necessitats i demandes dels residents d'Ankara durant les vacances.

AUTOBUSS EGO PER A PROVEIR SERVEI GRATU FREET

La Direcció General d'EGO, que proporcionarà transport públic entre determinades hores del dia 23 de maig, proporcionarà servei gratuït d'autobusos entre el 24 i el 26 de maig, excepte els sistemes ferroviaris, d'acord amb la decisió de la Junta General Sanitària Provincial de la governança provincial d'Ankara:

- 23 de maig de 2020: 07.00-20.00

- 24-26 de maig de 2020: 07.00-09.00 i 16.30-20.00

Durant la Festa del Ramadà, quan la decisió de l'Assemblea Metropolitana del Municipi de proporcionar servei gratuït de transport els dies religiosos i festius nacionals, els residents d'Ankara que estan exempts del toc de queda podran beneficiar-se gratuïtament dels autobusos EGO a les hores especificades.

EQUIPS OFICIALS AUGMENTEN AUDITORIES D'ALIMENTS

Aumentar la inspecció d'aliments rutinaris que realitzen els ciutadans per arribar a menjar saludable abans de les vacances, Policia d'Ankara; Continua les seves auditories per a empreses que produeixen i venen productes de fleca i productes dolços.

Es fan accions legals per deficiències observades en auditories que comproven si es comprova el compliment de la salut, la higiene, la placa fiscal i l’epidèmia de coronavirus, el compliment de l’ús de màscares, guants, mànigues, ossos i vestits, distància social, nombre d’empleats i clients.

Afirmant que el departament de policia d'Ankara també comprovarà si els comerços estan tancats els dies de toc de queda, el cap de departament de policia del Municipi Metropolità, Mustafa Koç, va proporcionar la informació següent:

“Durant aquests dies, quan ens estem preparant per conèixer el beneït Eid al-Fitr amb els nostres ciutadans d’Ankara en les condicions de lluita contra l’epidèmia, els nostres equips, que són mòbils durant tot el dia, continuen el seu control a tota la ciutat. Al centre, tenim equips que responen immediatament a les queixes que arriben a la línia 153 de Başkent ”.

CIMITERI LISTAT PER VISITAR

El departament de cementiris també va preparar la neteja dels cementiris abans de les vacances de Ramadà i els va preparar per a la visita.

A més de tots els districtes de la capital KarşıyakaDurant la realització de treballs de neteja detallats a cementiris d’Ortaköy, Cebeci Asri, Gölbaşı, Bağlum i Sincan Cimşi, s’ha tingut cura de que s’apliqui l’aspecte general dels cementiris que estaven fortament inundats abans de la festa a causa del toc de queda.

Dins l’àmbit de les obres en què es mantenien els arbres dels cementiris, es podaven les branques d’arbres secs i també les males herbes. Es va realitzar una neteja minuciosa als cementiris del cementiri on es va poder visitar els familiars el primer dia de la festa.

Va declarar que van començar els preparatius per a la festa fa un mes a tots els cementiris, el cap del departament de cementiris Köksal Bozan va dir:

"D'acord amb les indicacions del nostre alcalde, el senyor Mansur Yavas, no només es van netejar els cementiris centrals, sinó també tots els cementiris del districte. Els treballs de neteja i manteniment s’han completat als nostres 6 cementiris del centre. Comencem a fer mesures de foc a les portes d’entrada dels nostres ciutadans que venien a la visita, també proporcionem màscares a aquells que no tenen màscara. Els familiars dels màrtirs podran fer visites de martiri el primer dia de les festes d’acord amb la circular del Ministeri de l’Interior. Els nostres cementiris estaran oberts a les visites dels nostres ciutadans que no tinguin toques de queda durant el toc de queda. "

Bombers ANKARA AMB LA CAPITAL 153 I LA TAULA DE CRISI FARÀ POSTES 7/24

Başkent actuarà com a pont de comunicació entre la capital i el municipi metropolità, durant 153 hores per resoldre les demandes dels ciutadans el més aviat possible els 7 dies de festa.

La línia de crisi i suport psicològic establerta durant el procés d’epidèmia de coronavirus continuarà treballant per a les demandes dels ciutadans durant les vacances. Els residents d'Ankara podran enviar les seves peticions i queixes al Municipi Metropolità a través del telèfon de crisi de crisi 0312 666 60 00 o a través de la Capital 153.

El cos de bombers d'Ankara també treballarà 46 hores al dia a 7 estacions juntament amb els districtes. Els residents de Başkent podran denunciar possibles informes d'incendis a través del Centre d'atenció d'emergències 24.

PERILLOS I CIÈNCIES TREBALLA DE DEU

La Direcció General d’ASKI continuarà prestant serveis als Capitals, 7 hores, juntament amb el seu personal.

En cas d’urgència, els ciutadans podran arribar a ASKİ a través del centre d’atenció d’emergències “0312 616 10 00” o a través de la Capital 153. Equips ASKİ, que continuaran prestant serveis mòbils durant les 24 hores dels serveis de manteniment i reparació de falles de taulers de targetes; Les transaccions de mostrador de targetes de ciutadans amb discapacitat, empleats de seguretat i salut, especialment ciutadans majors de 65 anys, aniran a les seves adreces.

L’edifici de serveis de la Direcció General d’ASKI estarà obert entre les 4 i les 08.00 hores durant 17.00 dies per als serveis de substitució, renovació i càrrega de les targetes magnètiques del taulell. Els equips també continuaran sense interrupcions els seus treballs d’interrupció, manteniment i infraestructura.

Com a part de la lluita contra el coronavirus, el Departament d'Afers Científics, que va augmentar els torns d'asfalt al toc de queda aplicat els caps de setmana, continuarà treballant a la festa. Els equips del departament d'Afers Científics, que faran treballs de manteniment i manteniment d'asfalt al centre i a tots els districtes, proporcionaran un aspecte modern i seguretat de conducció a les carreteres de la capital.

DIA NETEJA AL CAPITAL

Els equips del departament d’estètica de la ciutat també van accelerar els treballs de neteja de la ciutat abans de la Festa del Ramadà.

A més dels carrers i bulevards d'Ankara, els equips que realitzen operacions de rentat en parades d'autobús, bancs, voreres, places i barreres en punts cèntrics com Ulus i Kızılay van preparar la ciutat per a la festa. Els vehicles escombrats i els equips mòbils continuaran treballant les 7 hores del dia amb motiu de la celebració d'un toc de queda Ankara.

PAN DE FOLC OBERT EL DARRER DIA DE L’ARIFA I ELS VACANCES

La fàbrica de pa públic Metropolitan Municipality, que s’ha convertit en una marca a la capital, ha determinat el calendari de treball de la Festa del Ramadà.

Halk Ekmek, que va a organitzar els dies i hores de treball per satisfer les necessitats alimentàries dels ciutadans i porta els productes dels productors locals als seus prestatges, va presentar les varietats de baklava i postres especialment preparades per al festival al gust dels capitalistes.

Les botigues minoristes Halk Ekmek i els bufets Halk Ekmek només estaran oberts entre les 23 i les 3 hores del dissabte 26 de maig, dimarts, 10.00 de maig, el tercer dia de les vacances.

Després de l’inici dels viatges interurbans després que els ciutadans de 65 anys i més tinguessin la llibertat de tornar a casa, es van prendre totes les mesures necessàries a AŞTİ. Si bé els ciutadans amb permisos de viatge no es porten a AŞTİ sense màscara, també es prenen mesures de seguretat a un nivell més alt.Sigues el primer a comentar

Yorumlar