Línia de producció nacional i nacional llançada a la fàbrica de focs artificials MKE Gazi

Línia nacional i nacional de producció encarregada a la fàbrica Mke Gazi Fisek
Línia nacional i nacional de producció encarregada a la fàbrica Mke Gazi Fisek

Dins l’àmbit del nou projecte de la Corporació de la Indústria de Maquinària i Química (MKEK), la nova línia de producció creada amb màquines nacionals i nacionals va entrar en servei a la fàbrica Gazi Fişek.


L’obertura de la nova línia de producció, que eliminarà completament la dependència a l’estranger i creada íntegrament a partir de màquines nacionals i nacionals, dins l’àmbit de les mesures de coronavirus, el ministre de la Defensa Nacional Akar, el cap de l’estat major general, Yaşar Güler, el comandant de les forces terrestres, el general Umit Dündar, comandant de l’almirall de les Forces Navals, Adnan Özbal, comandant de les forces aèries Kucukakyuz i els viceministres de Defensa Nacional Yunus Emre Karaosmanoglu es van celebrar amb el mètode de videoconferència al qual van assistir Alpaslan Kavaklioglu i Shuay Alpay.

Abans de la inauguració, el ministre Akar va rebre informació del director general de MKEK, Yasin Akdere, sobre la nova línia de cartutxos i les obres. Va felicitar als que van contribuir a causa dels esforços reeixits d'importància local i nacional per la feina feta fins que el ministre Akar, va dir que hi va haver avenços importants en la indústria i la tecnologia a Turquia.

Afirmant que aquests treballs també es reflecteixen en la indústria de la defensa, Akar va dir: "El nostre treball en el marc de la indústria de la defensa ha guanyat un impuls important amb el lideratge, el suport i l'estímul del nostre president, i per sort les taxes de nacionalitat i nacionalitat de la indústria de la defensa han arribat al 70 per cent. No en trobem suficient. Continuarem el nostre treball a un ritme i ritme creixent i crec que el portarem a nivells molt més alts. " expressions utilitzades.

UN PAS IMPORTANT FET

El ministre Akar va assegurar que, després de la importància de continuar el disseny nacional i nacional en el sector de la defensa, va dir:

“La fàbrica Gazi Fişek, que té una posició significativa en la indústria nacional i nacional, té una posició molt important pel que fa a satisfer les necessitats de les forces armades. En aquest sentit, és molt important el significat i la importància de donar servei a aquesta fàbrica especial i significativa no només amb màquines estrangeres, sinó també amb màquines nacionals i nacionals i proporcionar producció. A més, és una altra font d'orgull augmentar la producció un 40 per cent amb la producció feta amb bancs de treball nacionals i nacionals en comparació amb bancs de treball estrangers. "

El ministre Akar va declarar que "totes les demandes nacionals i estrangeres seran més ràpides amb la nova línia de producció", voldria afirmar que aquest és un pas important tant econòmicament com en la nostra seguretat. va dir.

El ministre Akar va afirmar que l'efecte negatiu de dependre dels telers produïts a l'estranger s'ha produït durant els últims anys, "Quan tenim una dependència del teler, ens hem trobat amb situacions com la de no poder obtenir els materials que hem donat diners. Si anem a aquesta velocitat, esperem que tots els nostres materials de producció ho puguin fer pel nostre compte i el desenvolupem més endavant. " va parlar.

En recordar que el Ministeri de Defensa Nacional ha produït diversos subministraments sanitaris preventius en l'àmbit de la lluita contra el brot de coronavirus, el ministre Akar va dir:

"També vam conèixer una necessitat important fent el banc de producció de màscares quirúrgiques. Fins fa dos mesos, l’absència de màquines fabricants de màscares era un altre problema. Es va demanar diners seriosos. Al punt que hem arribat ara, la construcció de màquines que produeixen màscares quirúrgiques per tu ha canviat tota l’equació i ha facilitat la nostra feina. S’ha fet un pas molt important per satisfer les necessitats no només de les nostres forces armades, sinó també de la nostra gent, països amables i germans. "

CERTA L’ETapa A LA CERTIFICACIÓ DE SAHRA

Remarcant que els esforços per augmentar la producció de material sanitari protector en fàbriques afiliades al Ministeri de Defensa Nacional, el ministre Akar va dir:

"Fins ara hem produït gairebé 30 milions de màscares. Vam produir més de 500 mil codis i 140 tones de desinfectants. Crec que continuarem aquesta producció més ràpidament i augmentarem els números encara més. En el proper període, aquestes xifres arribaran a nivells molt més alts. El senyor president té diverses instruccions. Si augmentem el nostre treball intens i la coordinació amb els ministeris i institucions pertinents, intentarem complir amb més eficàcia els nostres deures tant en termes de producció com de distribució. "

El ministre Akar va recordar que MKEK va produir el prototip del respirador mecànic anomenat "Sahara", dient que "La producció de termòmetres i càmeres tèrmiques domèstiques i nacionals s'ha registrat com un èxit independent de MKEK". El ministre Akar, pel que fa al "Sàhara", "El procés de certificació també ha arribat a un cert nivell. Ben aviat podrem satisfer les necessitats del nostre país, de les nostres forces armades i dels països amables i aliats, produint 500 dispositius a la setmana. " va dir.

MÉS QUALITAT DE LA SEVA PROPIA A TOT EL MÓN

Gràcies a la línia recentment establerta, es preveu augmentar la capacitat de producció tres vegades. Gràcies a la nova línia que produirà cartutxos Kalashnikov de 7.62 mm x 39, cartutxos OTAN de 7.62 mm 51, cartutxos de maniobra shirred de 7.62 i 5,56 mm, la demanda interna i externa serà més còmoda i es produirà una producció de més qualitat. Gràcies al projecte que eliminarà la dependència estrangera del cartutx, l’objectiu de MKEK és augmentar la seva competitivitat.

Amb aquest projecte, MKEK, que ha adquirit una estructura que pot transferir no només la producció, sinó també la tecnologia de producció, ha eliminat amb aquesta inversió la dependència estrangera tant dels mostradors de producció de productes com de cartutxos.

Tot i que tots els comptadors subministrats en el marc del projecte són 100% nacionals, s'afirma que els bancs de producció de cartutxos són de més qualitat i eficiència que els seus homòlegs del món.

Aquesta presentació de diapositives requereix JavaScript.Sigues el primer a comentar

Yorumlar