L’equip de ral·li Ankutsan comença ràpidament el Campionat d’Europa de ral·li 2021

l'equip de ral·li ankutsan va començar ràpidament el campionat europeu de ral·li

Ankutsan Rally Team, que ha aconseguit nombrosos èxits en els campionats de ral·lis en què ha participat fins ara, va començar ràpidament el Campionat d'Europa de Ral·lis 2021.

L'Ankutsan Rally Team, pilotat per l'industrial i empresari Ankutsan soci fundador Mustafa Çakal, es va unir a l'equip GP Garage amb el seu nou vehicle a la cursa European Rally Trophy Esok Rally Eskişehir. Amb una entrada ràpida a la cursa i afegint una festa visual, Çakal va aconseguir el 20è millor temps en les dues primeres etapes amb el cotxe Hyundai i5 R5, que es va portar a Turquia per primera vegada. Mentre que l'equip que va patir un pneumàtic penjat a la 3a etapa va aconseguir ser l'11è tot i passar l'etapa amb un pneumàtic penjat, va preferir una conducció controlada a la 4a etapa; Va acabar la jornada 8è a la classificació general i 1è a la Classe 5 .

El duo Mustafa Çakal i Özgür Akdağ, que s'ho van passar molt bé el segon dia del ral·li, van completar la 8a etapa en tercera posició i van cridar l'atenció. Mustafa Çakal, que va arribar a l'arribada del Ral·li com a 8è de la Classificació General i 1è de la Classe 5, va aconseguir bons punts per al Campionat ERT.