CZN comparteix les notícies de la mort de Burak

CZN ha compartit notícies de Burak Olum
CZN comparteix les notícies de la mort de Burak

El famós xef Burak Özdemir, conegut com CZN Burak a les xarxes socials, crida l'atenció amb les seves publicacions. Conegut per ajudar moltes persones, CZN Burak havia visitat el seu amic malalt durant els últims mesos. Özdemir, que va compartir el seu vídeo de visita al pacient, va emocionar els seus seguidors. En la seva declaració, el famós xef va compartir: "Vam visitar el meu germà Latif. El vincle més bonic és l'amor".

El famós xef va anunciar la notícia de la mort del seu amic Latif amb el seu compte d'Instagram. El famós xef va escriure l'explicació "Que Allah tingui pietat del meu germà Melek Latif" al vídeo que va compartir. Els seguidors d'Özdemir van expressar el seu condol a la secció de comentaris. Els que segueixen de prop el famós xef van afirmar que van esclatar a plorar quan va perdre el seu amic.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar