Quan comença la pesca de tonyina vermella?

Quan comença la pesca de tonyina vermella?
Quan comença la pesca de tonyina vermella?

En el comunicat de la Conselleria d'Agricultura i Silvicultura, Direcció General de Pesca i Pesca, s'ha informat que la pesca de tonyina vermella d'enguany es farà entre el 15 de maig i l'1 de juliol.

Com a resultat de l'esforç i l'èxit destacats demostrats a les plataformes internacionals en els processos d'assignació de quotes com el Ministeri, la quota de tonyina vermella de Turquia, que era de 2017 tones el 943, es va augmentar fins a les 2022 tones per al 2.

L'ASSIGNACIÓ DE LA QUOTA ÉS DETERMINADA PER SORTS SORTATS PER NOTARI

La pesca de la tonyina vermella es realitza d'acord amb les normes que determina la Comissió Internacional per a la Conservació de la Tonyina de l'Atlàntic (ICCAT), de la qual són part 52 països membres, entre els quals el nostre país, i d'acord amb les quotes de pesca destinades a la pesca. vaixells pel nostre Ministeri, segons el resultat del sorteig realitzat en presència de notari públic. Si abans de l'1 de juliol les quotes de pesca dels vaixells pesquers assignats per la nostra Conselleria s'omplen abans de l'XNUMX de juliol, es donarà per acabada la pesca dels vaixells pesquers les quotes dels quals estiguin plenes.

SERÀ CAÇAT PER 26 VAIXELLS PESQUERS

Dins de la quota de 2022, la tonyina serà capturada per 26 vaixells pesquers que hagin assolit una quota de pesca complint les condicions determinades pel nostre Ministeri. 54 vaixells pesquers també realitzaran activitats de transport i suport per ser utilitzats en operacions com el trasllat de la tonyina capturada a gàbies per a l'aqüicultura i el seu transport a les granges.

INGRESOS ANUALS PER EXPORTACIÓ DE 100 MILIONS DE DÒLARS

Gairebé tots els peixos de tonyina capturats i criats posteriorment s'exporten als EUA i països de l'Extrem Orient, principalment al Japó, i proporcionen uns ingressos d'exportació anuals de més de 100 milions de dòlars al nostre país.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar