Qui és Rona Aybay? Quants anys tenia Rona Aybay? Va morir Rona Aybay, quan va morir?

Rona Aybay
Rona Aybay

prof. Dr. Rona Aybay va morir ahir. La Unió de Col·legis d'Advocats de Turquia va anunciar la mort de Rona Aybay a Twitter. Després de la notícia que va sorprendre els seus seguidors, es va preguntar la vida del famós advocat i escriptor. Aleshores, qui és Rona Aybay? Quants anys tenia Rona Aybay? Va morir Rona Aybay, quan va morir? Aquí teniu els detalls en aquesta notícia...

El difunt Prof. Dr. Les investigacions sobre Rona Aybay s'acceleren kazanera. Rona Aybay, que es troba entre els noms coneguts del país, va ser advocada, acadèmica i també escriptora.

Rona Aybay 1935 curs Istanbul Ell va néixer. Rona Aybay, que va rebre la seva formació a la Facultat de Dret de la Universitat d'Istanbul, també va completar el seu doctorat. El 1964, va completar el seu màster en dret comparat a la Universitat de Columbia de Nova York, EUA.

Va obtenir la seva càtedra de professor associat el 1973. kazanAn Rona Aybay, aleshores també va rebre el títol de professora.
Rona Aybay va exercir amb èxit com a cap del Departament d'Administració Pública de la Universitat Tècnica de l'Orient Mitjà (METU), la degana de la Facultat de Ciències Administratives de la METU i la vicedegana de la Facultat de Ciències Polítiques de la Universitat d'Ankara. El 12 de cop d'estat, va tornar a la universitat per decisió del Consell d'Estat, 7 anys després de ser destituïda de la universitat. Rona Aybay té 11 llibres.

Rona Aybay va morir el 5 d'abril de 2022. Serà enterrat dissabte, 7 de maig, després del funeral, que se celebrarà a la mesquita verda d'Iznik.

La Unió de Col·legis d'Advocats de Turquia, en el missatge que va compartir, "La nostra dolorosa pèrdua. Un dels antics presidents del Centre de Drets Humans de la Unió de Col·legis d'Advocats de Turquia (2006-2011), valuós científic Atty. prof. Dr. Estem tristos per la pèrdua de Rona Aybay", va dir.

Llibres de Rona Aybay

  • Constitució comparada de 1961 (1963),
  • Robert Owen (1970, 2005 i 2012) i Citizenship Law (1982, reimpressió 2006),
  • International Conflict of Laws (Conflict of Laws) (2005) i Foreigns Law (2005, nova edició 2007) amb Esra Dardagan,
  • Poder Judicial Internacional (2013), Consolat d'Història i Dret (2009),
  • Llei de Drets Humans (2015), Declaració Universal dels Drets Humans (2016),
  • Dret Internacional Públic (amb Elif Oral, 2016),
  • Dret Públic General (2017), Introducció al Dret (sisena edició 2018)

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar