La indústria aeroespacial turca es va convertir en campiona de patents PCT de Turquia

La indústria de l'aviació i l'espai turc es converteix en campiona de patents PCT de Turquia
La indústria aeroespacial turca es va convertir en campiona de patents PCT de Turquia

Segons l'informe del lloc web "patenteffect.com", Turkish Aerospace Industries es va convertir en el campió de Turquia el primer trimestre del 2022 en les sol·licituds de patent internacional realitzades al Tractat de Cooperació en Patents (PCT).

A partir del 2022, Turkish Aerospace Industries, que va fer 175 sol·licituds nacionals i 87 internacionals, va arribar a les 78 sol·licituds de models d'utilitat. 232 de les sol·licituds de models d'utilitat nacionals, internacionals i en els últims 3 anys. Turkish Aerospace Industries, que va rebre el "Premi a la millor invenció nacional de l'OMPI", el "Premi Sertaç Köksaldı a l'assoliment dels drets de propietat intel·lectual", els premis GRAN PREMI ISIF'19 i GRAN PREMI IFIA, respectivament, en anys anteriors, realitza estudis que augmentaran la patent. aplicació i qualitat.

Tot i que hi ha sol·licituds de patent per a l'ordinador de dades aèries, l'ordinador de vol, els sistemes de navegació i els sistemes d'aterratge utilitzats a ANKA, també hi ha sol·licituds de patent per al sistema d'augment de traça tèrmica que s'utilitzarà a ŞİMŞEK, mecanismes de control de vol a les aeronaus HÜRKUŞ i HÜRJET. A més, hi ha patents sobre nanomaterials, compostos i mètodes de fabricació additiva per produir peces estructurals d'avions.

Director General d'Indústries Aeroespacials Turques, Prof. Dr. Temel Kotil va parlar de la importància del Campionat de Patents PCT de Turquia de la següent manera: "Hi ha un augment significatiu de les nostres sol·licituds de patent cada any en comparació amb l'any anterior. Les patents són els indicadors més realistes del treball actual de les empreses i dels àmbits en què les empreses invertiran en els propers deu o vint anys. Les empreses que utilitzen correctament l'enginyeria de patents en aquest context destaquen respecte d'altres. Les patents són ingressos comercials directes i indirectes per a l'empresa. Avui dia, una gran part dels ingressos de les empreses es destinen a patents, models d'utilitat i marques, etc. van començar a formar actius intangibles. Per tant, les patents s'han de considerar com a recursos financers molt importants que es poden considerar com a inversions de futur”.

La indústria aeroespacial turca ha crescut un 2018% cada any en comparació amb l'any anterior en aplicacions nacionals, internacionals i de models d'utilitat des del 50. Si bé les indústries aeroespacials turques van aconseguir un augment del 2020% en el registre anual de patents el tercer trimestre del 2021 en comparació amb el 3, va presentar sol·licituds de patent internacional per a la protecció de patents a un total de 100 països a l'estranger durant el primer semestre del 2021.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar