Les estrelles turques volaran a l'aeroport de Rize Artvin

Les estrelles turques volaran a l'aeroport de Rize Artvin
Les estrelles turques volaran a l'aeroport de Rize Artvin

L'equip acrobàtic de la Força Aèria Turca, Turkish Stars, actuarà a Rize per a l'aeroport Rize Artvin, que s'inaugurarà el 14 de maig.

Turkish Stars, l'equip acrobàtic de la Força Aèria de Turquia, que és l'únic equip acrobàtic del món que actua amb 8 avions supersònics, farà un espectacle de pre-obertura amb motiu de l'obertura de l'aeroport Rize Artvin.

El president i president del partit AK, Recep Tayyip Erdoğan, inaugurarà l'aeroport Rize Artvin el dissabte 14 de maig de 2022 a les 14.00:XNUMX. Abans de l'obertura que se celebrarà a la zona de l'aeroport del districte de Pazar, també actuarà l'equip acrobàtic de la Força Aèria Turca, els Turkish Stars.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar