Emoció impressionant a la final de la Copa Aegean Autocross

Organitzada per Aydın Automobile Sports Club (AYOSK) i que consta de tres curses, la cursa final de la Copa Aegean Autocross 2022 Panaztepe Autocross es va celebrar el diumenge 24 de juliol a la pista d'Autocross Seyrek amb les contribucions del municipi de Menemen. Al final de tres curses, també es van determinar els atletes que es van classificar per a la final del Campionat de Turquia de Rallycross TOSFED col·locant-se entre els cinc primers de les seves categories.

En la categoria d'autocròs on van competir 18 atletes, Kemal Çetinkaya, l'ambiciós nom del dia a la Categoria 1, va aconseguir el millor temps de la jornada amb 4:02,28 i va aconseguir el primer classificat amb un total de 40 punts. Competint amb Fiat Palio, Güçlü Erim va guanyar la segona plaça de la Copa de la Categoria 32 amb un total de 1 punts. Erdem Köse va rebaixar el seu temps aproximadament 7 segons en el partit de tornada i va quedar tercer amb 30 punts, arribant al podi.

Hakan Akman, un dels noms més ràpids de la jornada en la categoria 2, va guanyar la primera copa amb un total de 4 punts amb un temps de 02,96:4 a l'anada i 03,12:40 a la tornada. El president d'AYOSK, Mithat Diker, va ocupar el segon lloc als dos peus i va guanyar la segona posició de la copa amb un total de 34 punts al final de la jornada, mentre que la jove atleta femenina Serap Kotan va pujar al podi amb un total de 11 punts entre 26 atletes.

En la categoria femenina, on van començar cinc competidores femenines, Serap Kotan va ocupar el primer lloc del podi amb un total de 40 punts, ocupant el primer lloc en ambdues etapes. L'experimentat competidor Yasemin Erikli va guanyar el segon trofeu amb un total de 34 punts, mentre que Nurdan Bigeç, que va quedar eliminat per error de regla en l'última cursa d'autocròs, va aconseguir el tercer trofeu amb un total de 28 punts.

Al final de l'organització, els premis van ser lliurats als guanyadors pel president del Club d'Educació i Esports Juvenil de Menemen i conseller municipal, Murat Ünsal.