Exàmens KPSS 2022 cancel·lats! President OSYM Prof. Dr. Ersoy anunciat

Examen KPSS cancel·lat S'anuncia el president de l'OSYM, el professor Dr. Ersoy
Examen KPSS 2022 cancel·lat! President OSYM Prof. Dr. Ersoy anunciat

Les al·legacions sobre l'examen de llicència KPSS van sortir a primer pla després de l'examen de selecció de personal públic. Els candidats funcionaris que van participar a l'examen celebrat per ÖSYM en dues sessions diferents, a saber, Cultura General-Capacitat General i Ciències de l'Educació, estan investigant si es repetirà l'examen de llicència KPSS. Mentre que la Junta de Supervisió de l'Estat DDK va presentar una denúncia penal davant la Fiscalia en cap d'Ankara, el president d'ÖSYM, Ersoy, va fer una declaració de KPSS d'última hora.

Després de l'examen de llicència KPSS, que es va celebrar simultàniament en 18 centres d'exàmens de 81 províncies i a Nicòsia, la capital de la TRNC, el 104 de juliol, van sorgir denúncies sobre algunes qüestions. Tot i que la similitud del 30 per cent de les preguntes de l'examen amb les preguntes de les proves de prova va provocar reaccions, la Junta de Supervisió de l'Estat DDK va sol·licitar un examen sobre el tema. Tot i que era una qüestió de curiositat si l'examen KPSS de 2022 es cancel·larà o no, el president de l'OSYM, Ersoy, va fer una declaració d'última hora. Aquí teniu els desenvolupaments d'última hora de KPSS...

KPSS CANCELAT!

El president de l'ÖSYM, Bayram Ali Ersoy, va anunciar que es van cancel·lar les sessions del KPSS celebrades el 31 de juliol. El president de l'ÖSYM, Ersoy, va fer les declaracions següents:

Les sessions de KPSS que se celebraran els dies 6 i 7 d'agost de 2022 i 14 d'agost de 2022 s'han ajornat.

El nou calendari d'exàmens cancel·lats i ajornats es compartirà amb el públic tan aviat com sigui possible.

El nou calendari KPSS començarà el 17 de setembre. Els candidats de KPSS els exàmens dels quals s'hagin cancel·lat no se'ls cobrarà cap tarifa addicional pel nou examen que faran.

Estem decidits a reforçar el lloc d'ÖSYM al cor de la nació compartint francament les deficiències i les interrupcions que han sorgit amb el públic i prenent precaucions".

Demanem disculpes a tots els candidats per aquest desafortunat procés, que va provocar cancel·lacions i ajornaments d'una manera que no volíem".

"NO ES COBRARÀ QUOTA ADICIONAL PER AL NOU EXAMEN"

Subratllant que excloent ÖSYM, que ofereix el servei més complet del món i és la institució més respectada en el seu camp, de qualsevol discussió, el president Ersoy va continuar de la següent manera:

“Per descomptat, és impossible que una institució tan crítica no sigui objectiu d'atacs. De fet, des del passat s'ha intentat situar aquesta distingida institució al centre de discussions amb diverses reivindicacions. Fins ara, totes les al·legacions relacionades amb l'àmbit de les funcions d'ÖSYM s'han investigat administrativament i judicialment, i s'han pres les accions necessàries contra els responsables. Com és sabut, aquesta situació es va trobar després de les sessions de Capacitat General-Cultura General de la Prova de Selecció de Personal Públic celebrades el diumenge 31 de juliol de 2022. Segons els resultats del primer examen, es va determinar que algunes de les preguntes formulades als candidats en aquest examen estaven incloses en els quaderns de preguntes d'una editorial. En primer lloc, mai és possible que una imatge així sigui acceptada tant pel que fa als principis de funcionament de la nostra institució, com a la llei i la consciència del públic”.

Afirmant que, per instruccions del president Erdoğan, la Junta de Supervisió de l'Estat (DDK) va prendre mesures i va iniciar una investigació sobre l'examen impugnat, Ersoy va recordar que la Fiscalia General d'Ankara va obrir una investigació sobre el tema sobre la denúncia penal del DDK.

Bayram Ali Ersoy va dir que el Consell de Supervisió del Consell d'Educació Superior (YÖK) també va prendre mesures per a un examen preliminar.

“El NOU CALENDARI KPSS COMENÇA EL 17 DE SETEMBRE”

El president d'ÖSYM, Ersoy, va dir: "Després de les avaluacions exhaustives, les dues sessions de KPSS celebrades el 31 de juliol de 2022 es van cancel·lar i les sessions previstes per celebrar-se els dies 6 i 7 d'agost i el 14 d'agost de 2022 es van ajornar. El nou calendari d'exàmens cancel·lats i ajornats es compartirà amb el públic tan aviat com sigui possible. El nou calendari KPSS començarà el 17 de setembre. Els candidats de KPSS l'examen dels quals s'hagi cancel·lat no se'ls cobrarà cap tarifa addicional pel nou examen que faran. El nostre objectiu és oferir un entorn d'examen on tots els candidats puguin participar amb tranquil·litat i estar segurs de la justícia del resultat. Estem decidits a reforçar el lloc d'ÖSYM al cor de la nostra nació compartint obertament les deficiències i problemes amb el públic i prenent les mesures necessàries amb eficàcia. Demanem disculpes a tots els candidats per aquest desafortunat procés, que va provocar cancel·lacions i ajornaments d'una manera que no volíem".

NOVA EXPLICACIÓ D'ÚLTIMA HORA DE DDK

El president del Consell de Supervisió de l'Estat (DDK), Yunus Arıncı, també va fer una nova declaració: "S'ha considerat necessari cancel·lar el KPSS, que va tenir lloc el 31 de juliol, per tal d'alleujar la consciència pública i no deixar cap signe d'interrogació a la ment dels qualsevol dels nostres ciutadans. Com a Consell de Supervisió de l'Estat, continuarem informant els nostres ciutadans de manera transparent sobre el procés.

S'han trobat preguntes similars i exactes!

En l'examen realitzat pels inspectors de la Junta d'Auditors de l'Estat ahir a l'Editorial Yediiklim, es van determinar preguntes que eren exactament iguals i similars entre les preguntes de la prova i les preguntes de l'examen KPSS.

COORDINES DDK

En aquesta fase, la investigació es trasllada a la fiscalia; la investigació es va fer simultàniament, no hi havia cap fugitiu, i les proves es van ennegrir. Tot i que el DDK està plenament autoritzat per investigar i investigar, la fiscalia i les forces de l'ordre són necessàries per dur a terme la investigació. Un funcionari va dir: "No podem imprimir la impremta, no podem recollir materials digitals. Com que no tenim l'autoritat per fer-ho, vam permetre activar la fiscalia".

M'agradaria subratllar això; La investigació es realitza sota la coordinació de la Junta de Supervisió de l'Estat. El DDK coordina les investigacions iniciades tant per la fiscalia com pel YÖK. A causa de la sensibilitat del tema, el president Tayyip Erdoğan va mantenir una reunió amb els buròcrates sobre aquest tema fins a mitjanit. Va rebre informació sobre els desenvolupaments i va transmetre les seves instruccions.

TAMBÉ S'INSPECCIONA EL PERSONAL

Quan acabi la investigació, haurem conegut els detalls de l'escàndol. La investigació a ÖSYM no només tracta de preguntes duplicades, sinó que també inclou la revisió del personal. Continuaré transmetent els detalls...

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar