La "bandera blava" comença a onejar a la platja pública d'Iznik İnciraltı per primera vegada a Bursa

'La bandera blava comença a onejar a la platja pública d'Iznik Inciralti per primera vegada a Bursa
La "bandera blava" comença a onejar a la platja pública d'Iznik İnciraltı per primera vegada a Bursa

El municipi metropolità de Bursa ha començat a recollir els fruits de les seves inversions a les platges de Bursa, que té un total de 277 quilòmetres de costa del mar i el llac. Gràcies a aquests treballs, la "bandera blava", que és un indicador d'alta qualitat, va començar a fluctuar a la platja pública d'Iznik İnciraltı per primera vegada a Bursa.

Per tal de destacar la identitat de la ciutat costanera de Bursa, el Municipi Metropolità, que ha implementat importants obres d'arranjament en els 115 quilòmetres de costa marítima als límits de Mudanya, Gemlik i Karacabey i als 162 quilòmetres de vora del llac a Iznik i Uluabat, ha aconseguit un èxit important pel que fa a les platges. El Municipi Metropolità, que enguany neteja habitualment 24 hectàrees de sòl dur i 25 hectàrees de sorra en 135 platges públiques, amb 30 administratius, 30 personal de neteja i una flota de 76 vehicles, ha registrat la seva qualitat de servei amb la 'Bandera Blava'. . El municipi metropolità, que va sol·licitar la Fundació d'Educació Ambiental de Turquia per rebre la bandera blava per al llac Iznik, va complir 33 criteris diferents, des de la qualitat de l'aigua fins a la neteja i la seguretat de la vida, des d'oportunitats d'accés per a minusvàlids fins a cabines i dutxes. Platja pública d'Iznik İnciraltı, la primera platja blava de Bursa Bayraklı dret a ser platja kazanera. La bandera blava va començar a fluctuar als cels d'Iznik amb la cerimònia a la qual van assistir l'alcalde metropolità Alinur Aktaş, el governador del districte d'Iznik, Recai Karal, l'alcalde d'Iznik, Kağan Mehmet Usta, i el coordinador de les províncies de l'Egeu Nord de la Fundació Turca d'Educació Ambiental, Doğan Karataş.

Àrees de marca

L'alcalde del municipi metropolità de Bursa, Alinur Aktaş, va dir que, a més de ser una ciutat d'història, turisme, indústria i agricultura, Bursa també té una costa pròpia amb els seus 277 quilòmetres de costa. Expressant que no hi ha cap altre municipi metropolità que tingui una costa tant a la costa i faci un treball tan intens amb aquest equip, l'alcalde Aktaş va dir: "Hi ha certes dades per ser una marca. Per ser una marca comercial, heu de tenir dominis registrats. Anteriorment, vam sol·licitar aquesta qüestió a la Fundació d'Educació Ambiental de Turquia. Hem complert 33 criteris diferents i importants i mereixem rebre el premi Bandera Blava, que és un indicador d'alta qualitat. kazancosterut. Amb les nostres inversions ambientals sostenibles, volem rebre la Bandera Blava no només per a la nostra platja d'İnciraltı, sinó també per a totes les nostres platges. Veiem la Bandera Blava com un símbol. Hem de mirar l'esdeveniment no a curt termini, sinó a llarg termini per tal de fer encara més bella aquesta ciutat paradisíaca. Li desitjo sort i èxits", va dir.

Difícil d'aconseguir, fàcil de perdre

Doğan Karataş, el coordinador de les províncies de l'Egeu Nord de la Fundació d'Educació Ambiental de Turquia, responsable de l'organització Bandera Blava a Turquia des de 1993, va dir que la Bandera Blava és una de les etiquetes ecològiques més conegudes del món. En assenyalar que Turquia ocupa el tercer lloc al món després d'Espanya i Grècia amb les seves 531 banderes blaves, Karataş va dir que la bandera blava contribueix no només a l'ús saludable i segur de les platges, sinó també al desenvolupament d'una consciència ambiental sostenible. Destacant que Bursa té la bandera blava per primera vegada a la seva història i que İznik és el segon llac que té aquesta bandera després del llac Van, Karataş va dir: "M'agradaria expressar el meu agraïment al nostre alcalde metropolità i al seu equip, que van fer aquesta bandera oneja aquí avui. Bandera blava és molt difícil d'aconseguir però molt fàcil de perdre. el que importa kazanÉs per protegir aquesta bandera. Segons la nostra opinió, la responsabilitat més gran de la protecció d'aquesta bandera és de l'usuari de la platja. Per aquest motiu, confiem la nostra bandera als nostres usuaris de platja, gent, gent d'Iznik i Bursa, i esperem que la nostra bandera onegi amb orgull durant molts anys.

L'alcalde d'Iznik, Kagan Mehmet Usta, també va donar la bandera blava a Iznik. kazanVa agrair al president Aktaş la seva feina en aquest tema.

Després dels parlaments, la bandera blava, que va ser portada del llac pel vaixell de socorrisme, va ser hissada juntament amb el president Aktaş i els membres del protocol.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar