TURKSTAT anunciat! La taxa d'inflació de juliol va ser del 2.37 per cent

TUIK La taxa d'inflació de juliol es converteix en percentatge
La taxa d'inflació de TURKSTAT al juliol va ser del 2.37 per cent

TURKSTAT va anunciar les xifres de l'índex de preus al consumidor (IPC) per al juliol de 2022. En conseqüència, l'índex de preus al consum (IPC) va augmentar un 79.60 per cent anual i un 2.37 per cent mensual. L'índex de preus al productor (IPP), en canvi, va augmentar un 144.61 per cent anual i un 5.17 per cent mensual.

Taxes de canvi de l'IPC (%), juliol de 2022

Taxa d'inflació de juliol

Taxa de variació anual de l'IPC (%), juliol de 2022

Taxa d'inflació de juliol

El principal grup que va registrar un menor augment respecte al mateix mes de l'any anterior va ser la comunicació amb un 25,79%. D'altra banda, el grup principal amb l'augment més elevat respecte al mateix mes de l'any anterior va ser el transport amb un 119,11%.

Taxa de variació anual (%) per principals grups de despesa de l'IPC, juliol de 2022

Taxa d'inflació de juliol

Pel que fa als principals grups de despesa, el principal grup que va registrar un menor augment al juliol del 2022 respecte al mes anterior va ser el transport amb un -0,85%. D'altra banda, el juliol de 2022, el principal grup amb l'augment més elevat respecte al mes anterior va ser el de la salut amb un 6,98% (índexs, ponderacions i taxes de variació segons els principals grups de despesa es troben a la taula annex-1).

Taxa de variació mensual (%) per principals grups de despesa de l'IPC, juliol de 2022

Taxa d'inflació de juliol

El juliol de 2022, de les 144 partides principals cobertes a l'índex (Classificació del consum individual per finalitat-COICOP 5), l'índex de 10 capítols principals va disminuir, mentre que l'índex de 6 capítols principals es va mantenir sense canvis. Hi ha hagut un augment de l'índex de 128 títols bàsics.

L'indicador especial de l'IPC (B) era del 68,46% anual, el 3,49% mensual

La variació de l'IPC excloent els productes alimentaris sense elaborar, l'energia, les begudes alcohòliques, el tabac i l'or és del 2022% al juliol del 3,49 respecte al mes anterior, un 37,59% respecte al desembre de l'any anterior, un 68,46% respecte al mateix mes de l'anterior. Es va realitzar en un 42,81% segons les mitjanes de ,XNUMX i dotze mesos.

Indicadors especials de l'IPC i taxes de variació (%), juliol de 2022

Taxa d'inflació de juliol
Taxa d'inflació de juliol

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar