WorldFood Istanbul segueix creixent en el seu 30è any

WorldFood continua creixent a Istanbul
WorldFood Istanbul segueix creixent en el seu 30è any

Organitzada per Hyve Group, la Fira Internacional de l'Alimentació, un dels punts de trobada més importants de la indústria alimentària, World Food Istanbul, portarà a l'agenda del 2022 els últims desenvolupaments que configuren la indústria alimentària en cooperació amb importants institucions i organitzacions del sector. indústria. La fira, que celebrarà el seu 30è aniversari, va rebre l'any 2021 una gran demanda per l'èxit comercial creat pels participants i les empreses. Aquest any, prop de 700 expositors nacionals i estrangers van ocupar el seu lloc a WorldFood Istanbul 2022 per reunir-se amb desenes de milers de visitants.

Cadenes de comerç al detall, begudes, llet i productes lactis, productes carnis i pollastre, verdures i fruites fresques, marisc, productes congelats, aliments i olis bàsics, productes ensucrats, productes de fleca, cereals i fruits secs, moltes marques i fabricants seran a la Fira. serà.

La fira, que és la plataforma líder i de cooperació en la indústria alimentària de Turquia i Euràsia, continua els seus preparatius el 2022, com cada any, per reunir els participants amb compradors de l'estranger.

WorldFood Istanbul, que ha estat el punt de trobada dels fabricants d'aliments i begudes i els principals compradors de Turquia durant 29 anys, ofereix un entorn ideal perquè les empreses estrangeres exploren la indústria alimentària turca, connectin amb persones i compradors importants de la indústria i promocionin els seus productes. .

WorldFood Istanbul 2022 acollirà compradors importants de diferents parts del món, en el marc de la seva forta cooperació amb İHBİR. Més de 400 compradors convidats, principalment de regions importants com Orient Mitjà, Àfrica del Nord (MENA), països dels Balcans, països de la CEI, països d'Amèrica del Sud i del Nord, sud-est asiàtic, seran acollits a la fira com a part de WorldFood Istanbul aquest any. .

El director de la fira WorldFood Istanbul, Semi Benbanaste, va assenyalar que la indústria alimentària turca creix cada any i va dir: "El 2021 vam organitzar una fira molt important per a la indústria alimentària i l'economia turca. L'any passat, del 9 al 12 de setembre, vam acollir a la nostra fira 29 compradors convidats de 40 països, que van assolir les xifres més exitoses dels seus 179 anys d'història. Si bé la 29a WorldFood Istanbul va ser la fira amb més volum en metres quadrats de la seva història, va assolir el major nombre de visitants amb 22 visitants. Aquest any, hem omplert 800 sales amb 700 expositors i acollirem més de 10 compradors allotjats. Tot i que estem molt contents de veure que hem assolit xifres tan altes, també estem molt il·lusionats amb la contribució que farem a l'economia del país”. va utilitzar les seves declaracions.

El Food Arena Event Program, que se celebrarà simultàniament a la fira, oferirà a visitants i participants previsions de mercat, avenços tecnològics i bons exemples sostenibles per al proper període pel que fa al sector, que està en constant canvi a causa del deteriorament de l'oferta-demanda. equilibri en la cadena de subministrament a tot Turquia i la crisi climàtica que afecta a tot el món.

En 4 panells que es realitzaran durant 10 dies; Es parlarà de l'economia sostenible, la lluita contra el malbaratament d'aliments, la salut preventiva, les tendències del mercat en línia i fora de línia, el moviment responsable dels aliments, l'alimentació segura i l'apoderament de les dones a l'agricultura. Molts bons exemples es presentaran al sector parlant en profunditat amb prop de 40 noms i col·laboracions que configuren el sector.

Els xefs Özlem Mekik i Elif Korkmazel visitaran les empreses participants de la fira i subministraran els productes necessaris per a les receptes que prepararan per als Tallers de Cuina, que es realitzaran en col·laboració amb l'Associació de Cuiners i sota el patrocini de la cuina Öztiryakiler, i després, amb aquests productes innovadors i noves tècniques, recrearan els sabors de la marca de la cuina turca i tindran com a objectiu productes saludables i fiables, proporcionaran informació i compartiran consells de cuina sense residus.

Amb l'ocupació d'Ucraïna per part de Rússia, van sorgir problemes importants en l'agricultura i el subministrament i el comerç d'aliments. Ucraïna i Rússia són els països productors i exportadors més importants del món, especialment en cereals i productes de cereals. Amb la guerra es van començar a experimentar problemes en l'exportació de productes agrícoles i alimentaris d'ambdós països. En conseqüència, l'augment dels preus mundials dels aliments s'ha accelerat i la seguretat del subministrament s'ha tornat crítica, i els canals de subministrament han començat a canviar en molts productes.

Turquia és un important país productor i exportador de productes agrícoles i alimentaris en aquestes condicions. Les exportacions de Turquia de productes agrícoles i alimentaris van augmentar un 19,7 per cent en el primer semestre de l'any en comparació amb el mateix període de l'any anterior. Les exportacions de productes animals i pesquers van augmentar un 33,9 per cent, les de cereals, llegums, llavors oleaginoses i productes van augmentar un 31,5 per cent i les de fruites i hortalisses van augmentar un 23,3 per cent. Les exportacions d'oliva i oli d'oliva van augmentar un 2022 per cent en el primer semestre del 41,5 i van assolir els 193,1 milions de dòlars.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar