Els espectacles d'aviació de Sivrihisar s'han convertit en immortals amb el marc de fotògrafs

Espectacles d'aviació de Sivrihisar impressionants
Els espectacles d'aviació de Sivrihisar són impressionants

Els fotògrafs d'Eskişehir van viure una experiència inoblidable als Sivrihisar Aviation Shows, una de les organitzacions aeronàutiques més importants de Turquia, com a part dels viatges fotogràfics organitzats pel Metropolitan Municipality Youth Center.

Continuen les visites fotogràfiques organitzades pel Centre de Joventut del municipi metropolità d'Eskişehir. Mentre que les belleses d'Eskişehir surten a la llum amb fotografies durant els viatges, els entusiastes de la fotografia continuen vivint experiències diferents. El Metropolitan Youth Center va reunir els entusiastes de la fotografia amb els "Sivrihisar Air Shows 7", que es van celebrar per 2022a vegada aquest any a Sivrihisar.

Els fotògrafs, que van seguir els espectacles organitzats pel Sivrihisar Aviation Center a les instal·lacions de Necati Artan al districte de Yeşilköy, es van instal·lar en un turó dominant a la zona on es van celebrar els espectacles acrobàtics d'aviació més grans de Turquia. Els fotògrafs d'Eskişehir, que van prendre les increïbles actuacions dels pilots acrobàtics turcs i estrangers participants a l'espectacle, des de la distància tocant els avions, van ser testimonis de moments inoblidables.

Els fotògrafs, que estaven contents d'immortalitzar l'espectacle de la primera pilot acrobàtica professional de Turquia, Semin Öztürk Şener, van competir entre ells per capturar la millor manera de capturar el passeig de la suïssa Danielle Del Buono a l'ala d'un avió tipus Boeing Stearman durant el vol.

L'equip acrobàtic de la Força Aèria Turca, Solotürk, va dir que veure i fotografiar les demostracions d'Hürkuş, l'avió d'entrenament desenvolupat per TAI, com si esquisessin el cel, és una experiència molt diferent per a ells. kazanEls fotògrafs, que van declarar que són amics meus, van dir: "Ens agradaria expressar el nostre agraïment interminable al nostre alcalde metropolità Yılmaz Büyükerşen i a les unitats pertinents. És molt important per a nosaltres continuar aquests viatges”.

Els responsables del Centre Metropolitano de Joventut també van afirmar que els viatges de fotografia continuaran en el proper període.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar