Presidència del Tribunal Suprem per a la contractació de 6 treballadors amb discapacitat

Presidència del Tribunal Suprem per a la contractació de personal contractat
Presidència del Tribunal Suprem

Estar empleat a les unitats de serveis de la Presidència del Tribunal Suprem; Segons els resultats de l'examen oral que realitzarà la nostra agència, es contractaran 657 treballadors fixos (discapacitats) a través d'İŞKUR en l'àmbit d'aplicació de l'article 4/D de la Llei núm. 4857, la Llei del treball núm. 6 i el Reglament de procediments. i Principis a aplicar en la contractació de treballadors en institucions i organitzacions públiques.

Els quadres de treballadors permanents i les condicions de sol·licitud es publicaran al lloc web d'İŞKUR. Els candidats que compleixin les condicions podran presentar la sol·licitud a la Direcció Provincial d'Ankara İŞKUR - Centre de Serveis de Çankaya entre el 21.11.2022 i l'25.11.2022 de manera presencial o iniciant sessió a l'enllaç "Buscador de feina" a l'adreça d'Internet de iskur.gov.tr ​​amb el seu número d'identificació TR i contrasenya.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

CONDICIONS D'APLICACIÓ

1. Ser ciutadà turc, sense perjudici de les disposicions de la Llei núm. 2527 sobre la llibertat de professió i les arts dels estrangers dels nobles turcs, i l'ocupació en institucions públiques, privades o llocs de treball,

2. No ser privat de drets públics,

3. Haver complert 21.11.2022 anys a partir de la primera data de presentació de sol·licituds de l'examen (18),

Encara que siguin indultats, delictes contra la seguretat de l'Estat, delictes contra l'ordre constitucional i el funcionament d'aquesta ordre, delictes contra la defensa nacional, delictes contra el secret d'Estat i espionatge, malversació, extorsió, suborn, robatori, frau, falsedat, infracció fideïcomís, fallida fraudulenta No ser condemnat per manipulació de la licitació, manipulació de l'actuació, blanqueig de valors immobiliaris derivats del delicte o contraban,

5. No haver estat acomiadat de les institucions i organismes públics per cap motiu, ni de la seva professió,

6. No estar relacionat amb el servei militar per a candidats masculins (a fer, suspendre o exempt)

7. Graduar-se a l'escola (departament/programa) que s'hagi de sol·licitar a partir del termini de presentació de sol·licituds i disposar d'altres documents requerits,

8. No percebre la pensió de jubilació, vellesa o invalidesa de cap entitat de seguretat social,

9. Tenir un resultat positiu com a conseqüència de la Investigació de Seguretat i Investigació d'Arxius,

10. Disposar d'un document que acrediti la prelació especificada en el primer paràgraf de l'article 5 de l'esmentat Reglament, entre els candidats que tinguin dret a la preferència en l'ocupació,

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar