La línia de tramvia de l'Hospital de la ciutat de Kocaeli comença per tercera vegada

La línia de tramvia de l'Hospital de la ciutat de Kocaeli comença per tercera vegada
La línia de tramvia de l'Hospital de la ciutat de Kocaeli comença per tercera vegada

Després de la licitació de la línia de tramvia de l'Hospital de la Ciutat, anul·lada per segona vegada per decisió judicial, es va donar a conèixer el resultat de la tercera licitació. Eze İnşaat va rebre la licitació, que es va fer mitjançant invitació. S'ha sabut que Eze İnşaat ha començat a treballar al lloc de construcció i reiniciarà la construcció del tramvia en els propers dies.

Segons la notícia de Süriye Çatak Tek d'Özgürkocaeli; "La línia de tramvia de l'Hospital de la ciutat de Kocaeli comença per tercera vegada. Eze İnşaat, que va rebre la primera licitació, va guanyar el procediment de convocatòria per tercera vegada, per a la línia de tramvia la licitació de la qual va ser anul·lada per decisió judicial i les obres de la qual es van aturar. La segona licitació va ser realitzada per ATIS Asfalt, l'empresa del grup de capital d'Eze İnşaat. Després que Eze İnşaat rebé la licitació, va començar a treballar al lloc de construcció existent. Un cop finalitzada la instal·lació a l'obra, la línia del tramvia continuarà des d'on es va quedar.

EL TREBALL COMENÇAT AL LLOC

La licitació del projecte de la línia del tramvia de l'Hospital de la ciutat, que va ser presentada dues vegades per la Direcció General d'Inversions en Infraestructures del Ministeri de Transports, va ser demandada per Güneş Asfalt Trade and Industry Company Körfez Branch i les licitacions es van anul·lar. La tercera licitació del projecte, que s'ha cancel·lat dues vegades des del 2020, també es va celebrar al setembre per mitjà de convocatòria. Eze İnşaat va tornar a guanyar la licitació. Eze İnşaat va començar els preparatius per començar la construcció a l'antic lloc de construcció. Els funcionaris no van revelar quan començarà la construcció.

CANCELAT DOS VEGADES

La primera licitació per al projecte City Hospital Tramway es va celebrar el 2021 i Eze İnşaat va rebre la licitació. La licitació del projecte, les obres de construcció del qual van començar el gener de 2022, va ser presentada al jutjat per Güneş Asfalt Trade and Industry Company Körfez Branch. El 3r Tribunal Administratiu d'Ankara va cancel·lar la licitació perquè Eze İnşaat, que va rebre la primera licitació, no tenia un certificat de qualificació. L'estudi es va aturar el 29 de desembre de 2020. Després de l'aturada de les obres, el Ministeri de Transports i Infraestructures va tornar a licitar per negociació. ATIS Asphalt va guanyar el concurs. L'empresa, que va presentar una demanda contra la construcció que va començar de nou el novembre del 2021, va guanyar per segona vegada.

CONDICIÓ DE NEGOCIA NO OCUPADA

Asfalt solar; Va afirmar que la licitació per a la construcció de la línia de tramvia de l'Hospital de la ciutat de Kocaeli i els treballs de subministrament, instal·lació i posada en servei de sistemes electromecànics, que va fer la Direcció General d'Inversions en Infraestructures del Ministeri de Transports i Infraestructures, amb un mètode de negociació, era il·legal i va exigir la seva cancel·lació. , al·legant que no es reunien les condicions necessàries per a la negociació del concurs.

EL CONSELL DE CONSULTA TAMBÉ HA ANUNCIAT LA DECISIÓ JUSTIFICADA

El cas davant el 16è Tribunal Administratiu d'Ankara es va concloure el 31 de desembre de 2021 i es va trobar que Güneş Asfalt tenia raó. En les demandes presentades, la junta judicial va anul·lar dues vegades les licitacions fetes per convocatòria, perquè la licitació es va fer per convocatòria, l'empresa no disposava de certificat de qualificació i la licitació no era negociable. El Consell d'Estat va anunciar la seva decisió raonada sobre els dos casos apel·lats per Eze İnşaat i ATIS Asfalt.

Eze İnşaat, que va rebre la primera licitació, va guanyar la tercera licitació per a la convocatòria de la línia de tramvia, la licitació judicial de la qual es va cancel·lar dues vegades i les obres de la qual es van aturar.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar