Grècia Esperem turistes xinesos

Grècia espera turistes xinesos amb quatre ulls
Grècia Esperem turistes xinesos

El ministre grec de Turisme, Vasilis Kikilias, va dir que el mercat xinès és extremadament important per al turisme de Grècia i que el retorn dels turistes xinesos tindrà efectes positius per al sector turístic de Grècia.

En una entrevista amb l'agència de notícies Xinhua, Kikilias va assenyalar que tant Grècia com la Xina tenen civilitzacions i històries de llarga data, i que el poble xinès mostra un gran interès per la cultura i la civilització de Grècia.

El turisme és una de les indústries vertebradores de l'economia grega. Els ingressos turístics representen aproximadament una quarta part del producte interior brut de Grècia. D'acord amb el "pla d'acció conjunt" signat entre la Xina i Grècia el març de 2022, les dues parts continuaran la seva comunicació i cooperació en marcs internacionals i multilaterals en àrees com la promoció turística, l'educació i la inversió.

En expressar que s'estan preparant activament per acollir turistes xinesos, Kikilias va dir: "Si bé la Xina optimitza constantment les seves mesures contra l'epidèmia, normalitza regularment els viatges a l'estranger dels seus ciutadans. Aquests acords acceleraran la millor implementació del pla d'acció conjunt per part dels dos països. Donant un gran valor al mercat xinès, Grècia espera més cooperació entre els dos països en àmbits com el turisme, la cultura, els esports i el comerç.

Günceleme: 24/01/2023 14:37

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar