Representants del sector alimentari de BTSO a Las Vegas

Representants de la indústria alimentària de BTS a Las Vegas
Representants del sector alimentari de BTSO a Las Vegas

Els projectes de la Cambra de Comerç i Indústria de Bursa (BTSO) en línia amb els objectius de desenvolupament orientats a l'exportació de Turquia continuen a tota velocitat. Una delegació de 2 persones va participar a la fira Winter 70 Fancy Food Show celebrada a Las Vegas en l'àmbit de 2023 projectes diferents d'UR-GE implementats per la Cambra en el sector de l'alimentació, 'processats' i 'congelats' amb el suport del Ministeri. de Comerç.

Els representants de la indústria alimentària de Bursa van tenir l'oportunitat d'examinar de prop els hàbits de consum del país i la transformació del sector mentre buscaven noves connexions comercials a la fira celebrada als EUA, un dels mercats més grans del món. Reunint tots els actors del sector d'arreu del món, la fira va reunir els membres de la junta de BTSO Haşim Kılıç i Hakan Batmaz, el vicepresident de l'Assemblea Murat Bayizit i el president del Consell d'Aliments Burhan Sayılgan, així com els "congelats" i els "processats". venedors d'aliments per al sector alimentari, hi van participar membres de dos projectes diferents de la UR-GE que va crear.

Representants de la indústria alimentària de BTS a Las Vegas

"Les nostres empreses aconsegueixen guanys significatius"

Hakan Batmaz, membre de la junta de BTSO, va dir que la fira és una de les reunions de la indústria més importants del món. Batmaz va dir: "Fancy Food Show és una organització molt important per a nosaltres per examinar de prop els hàbits de consum dels països i com es configuren les condicions del mercat a la indústria alimentària, especialment en un mercat gegant com els EUA. Crec que els nostres socis han obtingut importants guanys pel que fa a les oportunitats i condicions de mercat que ofereix la fira. Com a BTSO, continuarem portant tots els sectors estratègics, especialment l'alimentació, als mercats globals amb projectes UR-GE". dit.

“Els hàbits del consumidor determinen les condicions del mercat”

El vicepresident de l'Assemblea de BTSO, Murat Bayizit, va assenyalar que les fires tenen una gran importància pel que fa a la determinació dels hàbits de consum dels països destinataris i la determinació de les zones de producció mitjançant l'anàlisi de necessitats. Bayizit va afirmar que els EUA són un dels mercats més actius del món, especialment pel que fa a la venda al detall, "Aquest mercat també té la seva pròpia dinàmica. De la mateixa manera que els envasos, les etiquetes i els estils de presentació que demanen els consumidors a Turquia són diferents, als EUA hi ha un sistema diferent. En aquesta fira hi ha una gamma de productes molt diferent, des de les etiquetes dels productes fins als logotips que hi figuren”. dit. Dient que van assistir a la fira amb una delegació de 70 persones de Bursa, Murat Bayizit va continuar així: “Aquest esdeveniment, que hem organitzat com a BTSO, és només una de les obres que hem fet per augmentar les exportacions del sector. Les barreres no aranzelàries al mercat global per part de la indústria i els problemes relacionats amb la moneda, que crec que són temporals, afecten negativament la competitivitat de les nostres empreses. Tanmateix, veiem la feina que fem en favor del sector com una marató. Continuarem els nostres esforços per crear més objectius d'exportació i una acumulació intel·lectual en el sector”.

"La nostra capacitat de producció és alta"

El membre de l'assemblea de BTSO, Burhan Sayılgan, va dir que van participar a la fira en l'àmbit de dos projectes UR-GE que operen a zones processades i congelades. Burhan Sayılgan va afirmar que la fira va ser esperada amb impaciència pels representants del sector i va dir: “S'organitza una fira on els productes d'aperitius estan a l'avantguarda. Els països amb els quals competim són aquí amb els seus productes de marca. Més del 80 per cent dels productes que fabriquem a Turquia són de marca. En els propers anys, si aquestes fires s'organitzen a nivell de participació nacional, l'eficiència de les nostres empreses augmentarà encara més. Els nostres membres d'UR-GE són capaços de millorar aquests productes molt". Ell va dir.

"Hi ha desenvolupaments positius"

El membre de BTSO UR-GE i cap de la branca de Bursa d'enginyers alimentaris, Serkan Durmuş, va dir que van tenir reunions molt reeixides en nom de les seves empreses a la fira. Durmuş va dir que van contactar amb prop de 15 empreses que produeixen salses a la indústria alimentària i que van obtenir resultats positius de les seves reunions: "Continuarem treballant en noves connexions comercials. Hem participat en una organització firal regional i de qualitat. M'agradaria donar les gràcies a BTSO i al nostre Ministeri de Comerç per haver-nos permès participar en una fira tan important". feia servir les frases.

El membre de BTSO UR-GE Yüksel Aktaş va dir que les fires són plataformes molt efectives per al desenvolupament de les empreses. Afirmant que continuen amb els seus esforços per participar en totes les fires que se celebren al sector, Aktaş va dir: “Continuarem treballant amb diligència en el camí exportador del nostre país. En aquesta fira celebrada a Las Vegas, EUA, vaig examinar de prop el canvi global de la nostra indústria. A la llum de la informació que hem obtingut, estarem en una posició molt més efectiva als mercats internacionals". dit.

Günceleme: 23/01/2023 14:25

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar