Volkan Atlas va presentar el seu segon senzill

Volkan Atlas va presentar el seu segon senzill a Begeniye
Volkan Atlas va presentar el seu segon senzill

Volkan Atlas, que s'ha interessat per la música des de petit i és un dels noms coneguts de la indústria farmacèutica d'Esmirna, va presentar el seu segon senzill Hükmen Galip als amants de la música.

El teu treball a l'estil pop lent turc YouTube i altres plataformes de música digital, Atlas va dir que la cançó explica una història d'amor trencada.

Volkan Atlas va declarar que el clip i l'arranjament de Hükmen Galip, la lletra i la música del qual pertanyen al dentista d'İzmir Serdar Devrim Erkmen, van ser interpretats per Korat Eriş amb el segell Ramp Music, i que el clip es va rodar a Alsancak.

En assenyalar que la música és la seva passió, Volkan Atlas va afirmar que es va arremangar millor després de les reaccions positives al seu primer treball, Love Crimes, i va posar més esforç tant en la interpretació com en la musicalitat. Afirmant que cap esforç no quedarà sense recompensa, l'artista ha destacat que la segona cançó senzilla, Hükmen Galip, va rebre un gran reconeixement, va arribar a una gran audiència i l'audiència va augmentar, malgrat el llançament del segon senzill, Hükmen Galip.

Afirmant que fa anys que s'interessa per la música com a aficionat i que ha cantat en assemblees amigues, Volkan Atlas va dir que va continuar el seu viatge musical amb l'important suport dels dentistes Serdar Devrim Erkmen i Korat Eriş.

Expressant que segueix fent classes de cant i que els seus estudis de repertori continuen, Atlas ha afegit que també han començat a treballar en una peça en moviment especial per als mesos d'estiu.

Günceleme: 20/01/2023 10:32

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar