El líder del sector Burulaş va transportar 243 milions de passatgers

Líder del sector Burulas Million Passenger Car
El líder del sector Burulaş va transportar 243 milions de passatgers

Burulaş, que ofereix serveis de transport públic a Bursa amb metro, tramvia i autobusos, i entre ciutats amb BUDO i BBBUS, va ser considerat digne del premi "Líder del sector" a la 48a cerimònia de lliurament dels premis Aquells que afegeixen valor a l'economia de la Cambra de Bursa. Comerç i Indústria. Burulaş, que va transportar més de 243 milions de passatgers l'any passat, va rebre el premi de l'alcalde del municipi metropolità de Bursa, Alinur Aktaş, "de mans del ministre de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic Murat Kurum".

Burulaş, una de les filials del municipi metropolità de Bursa, ha assolit la posició líder en el sector amb la seva flota d'autobusos constantment renovada, inversions per augmentar la capacitat en sistemes ferroviaris, transport marítim econòmic i còmode i servei de transport ininterromput als aeroports d'Istanbul. Burulaş, que ofereix serveis de transport públic urbà amb un total de 1248 vehicles, amb autobusos públics privats i autobusos subcontractistes, així com els seus propis vehicles, va transportar una mitjana de 2022 mil passatgers al dia el 520 i 144 milions de passatgers durant l'any en autobusos. sol. Burulaş, que va reduir els temps d'espera i va augmentar la capacitat dels sistemes ferroviaris amb treballs d'optimització l'any passat, va transportar aproximadament 39 milions de passatgers durant tot l'any a la línia de metro de 93 quilòmetres. Juntament amb la línia T2, que es va incloure a les línies de tramvia de la ciutat el juliol de l'any passat, prop de 4 milions de viatgers es van transportar en tres línies al llarg de l'any.

Connexió Bursa-Istanbul

A més del transport urbà, Burulaş, que proporciona connexió marítima a Istanbul amb BUDO i connexió per carretera als aeroports amb BBBUS, es va convertir en la primera opció dels residents de Bursa amb el seu servei de transport econòmic i còmode. Burulaş, que ofereix transport marítim amb 5 vaixells, va transportar aproximadament 1 milió 200 mil passatgers entre Bursa i Istanbul l'any passat. L'interès pels serveis d'autobusos BBBUS, que es van posar en marxa l'agost de 2017 per al transport a l'aeroport de Sabiha Gökçen, que és utilitzat àmpliament pels residents de Bursa, i que es va encarregar per a l'aeroport d'Istanbul el 2021, augmenta dia a dia. Actualment, amb 20 autobusos, BBBUS va transportar 2022 milió 1 mil passatgers el 170.

Líder del sector

Burulaş, que ha anat augmentant la seva qualitat de servei en transport públic urbà amb metro, tramvia i autobusos, i entre ciutats amb BUDO i BBBUS, s'ha convertit en la institució líder del sector transportant aproximadament 2022 milions 243 mil passatgers al llarg del 355. L'èxit de Burulaş també va ser registrat per la Cambra de Comerç i Indústria de Bursa. Burulaş també es va considerar digne del premi al líder del sector a la cerimònia de lliurament dels premis Aquells que afegeixen valor a l'economia, on BTSO es va celebrar per 48a vegada aquest any i 4 empreses van ser guardonades en 39 categories. El premi de Burulaş va ser rebut per l'alcalde del municipi metropolità de Bursa, Alinur Aktaş, "de la mà de Murat Kurum, ministre de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic".

Sense compromís amb la qualitat

L'alcalde del municipi metropolità de Bursa, Alinur Aktaş, va dir que el problema del transport no es pot resoldre només amb la construcció de noves carreteres, ponts i cruïlles, i que la cultura del transport públic s'hauria d'estendre definitivament a Bursa, la població central de la qual s'acosta als 2,5 milions. Afirmant que han pres mesures per augmentar tant la política econòmica de preus com la qualitat del servei per fomentar el transport públic, el president Aktaş va dir: "Estem en l'esforç de transportar la gent de Bursa des de casa seva a la feina i dels seus llocs de treball a casa seva de la manera més còmoda. Amb les inversions que hem fet en aquest àmbit, augmenta el nombre de ciutadans que prefereixen el transport públic. Amb la finalització de les línies Emek-Şehir Hospital i University-Görükle al sistema ferroviari, esperem més interès pel sistema ferroviari. Estem contents d'haver rebut la recompensa de tots els nostres esforços amb el premi al líder de la indústria".

Günceleme: 24/01/2023 15:51

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar