Otokar va ampliar la seva família de vehicles blindats amb ARMA II

Otokar amplia la seva família de vehicles blindats amb ARMA II
Otokar va ampliar la seva família de vehicles blindats amb ARMA II

Otokar, una de les empreses del grup Koç, ha ampliat la família ARMA, que participa activament en diferents condicions geogràfiques i climàtiques arreu del món, amb el vehicle blindat ARMA II 8×8. Dissenyat segons les condicions actuals, les diferents demandes dels usuaris i les amenaces en evolució, ARMA II és un vehicle de combat blindat de nova generació que destaca per la seva capacitat de terreny superior i estructura modular, alhora que ofereix el més alt nivell de protecció i la màxima potència de foc de la seva classe. Otokar, els vehicles militars del qual serveixen a les forces armades i forces de seguretat de més de 40 països amics i aliats dels cinc continents, així com a Turquia, oferirà l'ARMA II als seus usuaris amb dues opcions de motor diferents, una de les quals és nacional.

Recordant que van presentar la família ARMA per primera vegada el 2010, el director general d'Otokar, Serdar Görgüç, va dir el següent sobre ARMA II:

"Hem desenvolupat ARMA II com un vehicle blindat de nova generació amb capacitats més altes, seguint els passos d'ARMA, el membre experimentat de la família, i reflectint les experiències de camp que vam guanyar a ARMA. ARMA es considera avui un dels principals vehicles de combat blindats del món de la seva classe. Durant més de 10 anys, hem adquirit un coneixement únic amb ARMA. Avui, més de 500 dels nostres vehicles ARMA s'utilitzen per a diferents tasques en diferents països del món. A més, ARMA ha superat les proves rigoroses de diferents usuaris en moltes geografies del món, des dels pantans fins als deserts, des de les intenses condicions hivernals fins als climes equatorials".

Görgüç va dir que tenen previst continuar la producció de l'ARMA existent i va continuar:

“La nostra família ARMA ha aconseguit un alt nivell de satisfacció dels usuaris. El nostre vehicle ARMA és l'únic vehicle de la seva classe de pes amb capacitat amfibia. La nostra família de vehicles blindats de múltiples rodes s'ha ampliat encara més amb ARMA II, que hem desenvolupat amb els nostres propis recursos, tenint en compte les necessitats i demandes en evolució dels nostres usuaris i les noves amenaces. Creiem que ARMA II, igual que ARMA, aviat estarà entre les principals prioritats dels exèrcits moderns. El nostre objectiu és reforçar l'èxit d'Otokar en vehicles de combat blindats amb ARMA II".

L'ARMA II 8×8 Wheeled Armored Vehicle va ser desenvolupat per l'equip d'investigació i desenvolupament d'Otokar, tenint en compte les amenaces asimètriques que es troben freqüentment en conflictes en diferents geografies, a més de les condicions de combat clàssiques. ARMA II ofereix la més alta protecció balística, contra mines i explosius improvisats (IED) de la seva classe al món, juntament amb la seva gran capacitat de terreny d'una manera òptima. Amb una càrrega útil màxima de 40 tones i un motor de 720 CV, ARMA II permet la integració de sistemes d'armes pesades de fins a 120 mm de calibre, així com una major capacitat de càrrega, més característiques de protecció. A ARMA II, el sistema de direcció pot controlar tots els eixos, en aquest sentit, totes les rodes són orientables.

Com que va ser dissenyada com una plataforma modular, ARMA II és una plataforma adequada per a moltes tasques diferents. A més d'utilitzar-se com a vehicle de combat blindat de rodes estàndard i transport de personal blindat per a la classe d'infanteria, es poden integrar diferents sistemes d'armes, equips i diversos sistemes a ARMA II. ARMA II amb diferents variants, vehicles de vigilància i escolta i vehicle de reconeixement; Amb el seu gran volum interior i una capacitat de desplaçament molt ràpida, participa en l'inventari com a vehicle de comandament i control. Mentre que ARMA II pot servir en missions de rescat del camp de batalla amb subsistemes adequats; Amb el volum addicional que proporciona l'estructura principal de la carrosseria ampliada, és el vehicle més superior de la seva classe que pot realitzar diverses tasques com ara manteniment-reparació i ambulància.

Otokar, que ha estat pionera a Turquia des del dia que es va fundar, va augmentar la seva taxa de participació nacional a ARMA II. Serdar Görgüç sobre el tema; "Com a empresa que ha produït els vehicles líders de Turquia durant 60 anys, volíem fer un pas important per reduir la dependència exterior del nostre país en els sistemes terrestres augmentant la taxa de domesticitat mentre desenvolupem ARMA II. A ARMA II, vam utilitzar la caixa de transferència i el sistema de suspensió que vam dissenyar i produir amb els nostres propis recursos. Vam preferir el disseny nacional i els subsistemes de producció nacional, inclòs el paquet de refrigeració. Una de les nostres innovacions més importants va ser que vam oferir una alternativa de motor domèstic. Amb aquest aspecte, ARMA II també s'ha convertit en el primer vehicle blindat 8×8 de propulsió nacional de Turquia.

Görgüç va dir que pretenen oferir diferents opcions als usuaris pel que fa als vehicles de combat blindats amb ARMA II, i va continuar de la següent manera:

"Oferim ARMA II amb dues opcions de motor diferents, una de les quals és domèstica. Hem fet totes les proves i qualificacions tant de motors com de grups de potència. En completar les inversions en infraestructura amb els nostres propis recursos, vam preparar ARMA II per a la producció en massa amb dues opcions de motor diferents. Tindrem en compte les preferències dels nostres usuaris; no obstant això, la nostra prioritat serà oferir serveis de suport econòmic, continuïtat i avantatjos per tota la vida als nostres usuaris amb el paquet d'energia domèstica. A més, l'objectiu que volem aportar amb l'ús de motors domèstics; És el desenvolupament nacional i la qualificació de motors de classe similar ja subministrats des de l'estranger, amb capacitats i oportunitats domèstiques, i d'aquesta manera, l'eliminació de la dependència dels països estrangers.

Günceleme: 01/02/2023 13:00

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*