El projecte de tramvia nostàlgic de Gölbaşı es posarà en servei a finals d'abril

El projecte de tramvia nostàlgic de Golbasi es posarà en servei a finals d'abril
El projecte de tramvia nostàlgic de Gölbaşı es posarà en servei a finals d'abril

Un dels projectes de l'alcalde Ramazan Şimşek dins l'àmbit del projecte del centre Büyük Gölbaşı està prenent vida. Després que totes les infraestructures del projecte del tramvia estiguin a punt, s'acaben altres preparatius a tota velocitat i la Línia del Tramvia Nostàlgic entra en servei a finals d'abril. El tramvia, que parteix del carrer de les Universitats, arribarà a la costa per les rutes del carrer Cumhuriyet, Cemal Gürsel i Ankara.

Serà gratuït per al públic

El president Şimşek, que va dir que el tramvia nostàlgic s'obrirà al públic de manera gratuïta, va anunciar que el recorregut consta d'un total de 8 estacions. El recorregut, que té una longitud de línia de 3,1 km, consta d'un total de 2 km, amb 6,2 tramvies. Mentre que un recorregut pel tramvia, que té una velocitat de 18 km/h, dura 22 minuts, dura 15 hores amb una sola càrrega.

Energia totalment verda

Explicant que el tramvia pot donar servei a 24 persones al mateix temps, el president Şimşek va declarar que també s'han fet les gestions necessàries per als discapacitats. També hi ha un sistema d'energia solar al Tramvia Nostàlgic, que consta totalment d'energia verda. Juntament amb els nostàlgics tramvies model Taksim, que tenen un sistema de transport de bicicletes al davant, la línia del tramvia també connecta les línies del carril bici. D'aquesta manera, es pretén reduir el trànsit i que els ciutadans contribueixin a zero emissions utilitzant menys cotxes.

Contribuirà al turisme

El president Şimşek va assenyalar que les alternatives de transport han augmentat amb la introducció de la línia de tramvia i va dir: "Aportarem un transport còmode i pràctic a la gent de Gölbaşı i contribuirem al turisme de Gölbaşı amb el tramvia nostàlgic". dit.

El president Şimşek va dir: "Com sabeu, vam viure esdeveniments dolorosos el 6 de febrer al nostre país. Que Déu no torni a passar mai més esdeveniments tan tràgics. Gràcies pel nostre país. Desitjo la curació de Déu als nostres pacients. Desitjo la misericòrdia de Déu amb els morts. Treballem dia i nit per complir les promeses que vam fer el 2019. Un d'ells va ser el nostre projecte de tramvia. Vam aprofundir en el nostre projecte de tramvia i vam començar la nostra feina. Molta sort al nostre Gölbaşı. El nostre objectiu és anunciar el nom de Gölbaşı, contribuir a l'economia, garantir que la gent de Gölbaşı visqui còmodament i servir als nostres estudiants universitaris. El nostre objectiu és recollir els nostres estudiants universitaris de la seva regió i enviar-los al centre Gölbaşı". va continuar com

Tirarem el nostre tramvia el 23 d'abril

El president Şimşek va dir: "Tenim l'objectiu de fer funcionar el nostre tramvia el 23 d'abril, si Déu ho vol. Desitjo molta sort a Gölbaşı per endavant. dit.

Contribució als comerciants

Expressant que la Universitat d'Ankara, la Universitat Hacı Bayram Veli i els tecnoparcs d'aquestes universitats estaran connectats a la plaça de la ciutat, l'alcalde Şimşek va afirmar que els estudiants i els empleats podran arribar fàcilment a la costa i els comerciants també es beneficiaran.

A la línia de tramvia es troben universitats, governació de districte, palau de justícia, registre de la propietat, oficina d'impostos, centre de salut bucodental, centre de salut, escoles, plaça central dins l'àmbit del projecte del centre Büyük Gölbaşı, gendarmeria i edifici municipal. Amb aquesta línia també es pretén que la ciutadania pugui arribar als serveis públics de la manera més fàcil amb transport gratuït.

Günceleme: 18/03/2023 12:34

Anuncis similars