La Universitat d'Istanbul Cerrahpaşa contractarà 64 persones

Universitat d'Istanbul Cerrahpasa per contractar personal
La Universitat d'Istanbul Cerrahpaşa contractarà 64 persones

Publicat al Butlletí Oficial de l'Estat de 657 i número 4, annex al Decret núm. 06.06.1978/7 de 15754, per ser contractat com a personal contractat d'acord amb el que disposa l'apartat B de l'article 28.06.2007 de la Llei del funcionariat núm. 26566, que es cobreix amb els ingressos del pressupost especial a les unitats de Cerrahpaşa de la Universitat d'Istanbul. D'acord amb el paràgraf (B) de l'article 2 addicional dels Principis relatius a la modificació dels principis relatius a l'ocupació del personal contractat, el personal contractat serà contractat per al les posicions indicades a continuació (excepte el personal farmacèutic) sobre la base de l'ordre de puntuació del grup KPSS (B) de 2022.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

CONDICIONS GENERALS

1- Disposar de les condicions especials anteriorment assenyalades i de les condicions generals especificades a l'article 657 de la Llei núm. 48.

2-No poden presentar-se els que hagin estat cessats de la funció pública per diversos decrets llei.

3- No percebre la pensió de jubilació o vellesa de cap Institució de la Seguretat Social.

4-No ser actualment membre del personal de la Universitat d'Istanbul-Cerrahpaşa.

5- Admetre la condició de treballar en l'horari (inclosa la nit) que determini la direcció de la unitat corresponent, amb una jornada setmanal no superior a 40 hores per a tots els llocs, i no tenir obstacle per treballar a torns.

6- Afegit al paràgraf (b) de l'annex 1, titulat Reocupació, de "Principis relatius a l'ocupació del personal contractat"; “En el cas que les institucions rescindi el contracte del personal contractat per vulneració dels principis del contracte de serveis, o el contracte s'extingeixi unilateralment dins del termini del contracte, l'entitat pública no serà admesa fins que hagi transcorregut un any. transcorregut des de la data de la baixa.
i les seves organitzacions, no poden ser reemprats en llocs de personal contractat”. no infringir la disposició.

D'acord amb el paràgraf 7 (A) 5917 de l'article 47 de la Llei núm. 5-2, aquells els contractes dels quals s'extingeixen per dimissió mentre treballen com a personal contractat 4-B; No poden sol·licitar-los abans que hagi transcorregut 1 (un) any des de la data de la baixa.

8- Graduar-se en algun dels nivells educatius especificats, portar i documentar els títols exigits.

9- Els candidats han de tenir el tipus de puntuació del grup KPSS (B) de 2022 pertinent. Es prendran com a base el KPSS-P2022 de 94 per als graduats d'educació secundària, el KPSS-P2022 de 93 per als graduats de grau associat i el KPSS-P2022 de 3 per als graduats de grau.

10- Residir al costat d'Istanbul (Anatolia) a partir de la data de l'anunci per a aquells que sol·licitin la plaça de personal de suport (conductor) amb la sol·licitud DP-R 2 núm.

FORMA DE SOL·LICITUD

Les sol·licituds s'han de presentar en el termini de 15 dies (fins a la finalització de l'horari laboral) des del dia de la publicació de l'anunci al Butlletí Oficial de la Província.
Es farà en línia mitjançant la creació d'un registre a través del lloc web personnelbasvuru.iuc.edu.tr. La sol·licitud es realitzarà especificant el codi de qualificació sol·licitat per a un sol lloc. Si es fa més d'una sol·licitud, les dues sol·licituds es consideraran invàlides. No s'admetran sol·licituds de candidats que facin declaracions falses i s'actuarà contra ells d'acord amb les disposicions generals. No s'admetran sol·licituds fetes per correu o presencialment. Si s'endarrereix el termini de presentació de sol·licituds, no s'ha completat la sol·licitud en línia, falten o són il·legibles els documents que es demanen pujar, o les sol·licituds dels candidats les titulacions dels quals no són aptes, la sol·licitud no es tramitarà.
no es farà.

Günceleme: 23/03/2023 11:21

Anuncis similars