Van arribar peces electromecàniques del projecte del telefèric de Kartepe

Van arribar peces electromecàniques del projecte del telefèric de Kartepe
Van arribar peces electromecàniques del projecte del telefèric de Kartepe

Continuen els treballs en el projecte del telefèric de Kartepe, que el somni de 50 anys del municipi metropolità de Kocaeli ha fet realitat. Han arribat les peces electromecàniques que s'utilitzaran en el sistema del telefèric. L'equip mecànic del sistema de telefèric, que s'utilitzarà en el pal, la politja, les estacions de conducció i tensió que s'utilitzaran en la línia de telefèric que transcorrerà entre Derbent i Kuzuyayla, es van reunir a l'estadi Derbent.

COMENÇARÀ LA INSTAL·LACIÓ

La ruda construcció de l'estació de Derbent, la primera parada de la línia del telefèric, està a punt d'acabar. Les obres continuen a l'altra estació. Un cop finalitzada l'estació, començarà la instal·lació de peces electromecàniques. La línia del telefèric que anirà entre Derbent i Kuzuyayla tindrà una llargada de 4 mil 695 metres. El sistema constarà d'una sola corda, terminal desmuntable i cabines per a 10 persones. En el projecte del telefèric, que inclourà 2 estacions, serviran 73 cabines. La distància d'elevació de la línia del telefèric amb una capacitat de 500 persones per hora serà de 90 metres. En conseqüència, la cota de sortida serà de 331 metres i la d'arribada serà de 1421 metres. La distància entre les dues estacions es superarà en 14 minuts. Els ciutadans viatjaran entre ambdues estacions amb una vista única.

Günceleme: 12/03/2023 12:39

Anuncis similars