Quan es va fundar Ankara Kecioren? Història del districte de Kecioren

Quan es va establir Ankara Kecioren Història del districte de Kecioren
Quan es va fundar Ankara Kecioren Història del districte de Kecioren

La història del districte de Keçiören no es pot separar de la història d'Ankara. La història d'Ankara es remunta a l'edat de pedra de les primeres edats. Ha sorgit com a resultat de les investigacions que els hitites, frigis, lidis i gàlates van viure a Ankara. Se sap que Ankara va ser fundada pels Gàlates.

Quan Galàcia es va connectar amb Roma, Ankara es va convertir en la capital de l'estat. Quan l'Imperi Romà es va dividir en Imperi Romà d'Orient i Imperi Romà d'Occident l'any 395 dC, Ankara es va mantenir al costat de l'Imperi Romà d'Orient. Es va convertir en un centre cristià l'any 314-315 dC.

L'any 620 dC, el governant sassànida Hüsrev va prendre la ciutat dels cristians bizantins. L'any 654 dC, els àrabs van capturar Ankara, però no van poder romandre molt de temps. Fins al 1073, Ankara va viure sota el domini de Bizanci.

Finalment, el 1073, els assaltants turcs van arribar a Ankara i la ciutat va caure en mans dels seljúcides. 28 anys després, els bizantins van tornar a capturar la ciutat. La ciutat va passar a mans dels seljúcides un quart de segle després, i dels ilkhanids d'origen mongol el 1308.

Després que Ankara fos capturada pels otomans en temps d'Orhan Gazi l'any 1356, quan els exèrcits de Timur i els exèrcits sota el comandament de Yıldırım Beyazıt es van reunir a la plana de Çubuk el 1402, els exèrcits de Yıldırım Beyazıt van utilitzar Keçiören Kalaba com a quarter general. Ankara, que va tenir una vida avorrida fins a la Guerra de la Independència, es va convertir en el cor de Turquia amb la Guerra de la Independència.

Situat a la dreta al començament del carrer del Sanatori de Keçiören i utilitzat com a Direcció General de Meteorologia, l'edifici es va convertir en la seu d'importants esdeveniments per a Ankara i Turquia a principis de segle. L'edifici, que es va utilitzar com a Escola Agrícola en aquells anys, es va inaugurar el 1907 durant el regnat del governador Ferit Pasha. Mustafa Kemal Pasha, que va establir la seva seu a l'Escola Agrícola, va treballar aquí dia i nit per a la nostra lluita d'alliberament.

Les fronteres de Keçiören, que estava connectada amb el districte d'Altındağ el 1953, es van convertir en un districte dins de les fronteres del municipi d'Ankara el 1966 i es van convertir en un municipi del districte metropolità amb la Llei núm. 30 del 1983 de novembre de 2983, es va determinar per la decisió numerada. 13/81 del Ministeri de l'Interior.

Keçiören, que està construït en un terreny molt accidentat i rocós, està envoltat per les muntanyes Ufuktepe i Karyağdı al nord, el turó Etlik al nord-oest, Yükseltepe a l'oest, Aktepe, la muntanya Hüseyin Gazi a l'est i la muntanya Idris, que és 1985 metres d'alçada. L'únic riu del districte és Çubuk Stream. El corrent de Çubuk sorgeix dels vessants sud de les muntanyes d'Aydos, entra al territori del districte després de passar per la plana de Çubuk, flueix traçant una frontera entre Altındağ al districte durant un temps, es fusiona amb İncesu i Hatip Brooks per formar Ankara Brook. No hi ha planes, llacs, preses o rius dins dels límits de Keçiören. Hi ha dos estanys de reg de plantes i animals de Kösrelik i Sarıbeyler construïts per l'administració privada. L'àrea de servei del municipi de Keçiören té una mida de 58,66 km2. L'alçada del nostre districte és de 850 metres des del mar, i la seva superfície ha arribat als 159 km2 amb la seva connexió amb el nostre districte de Bağlum.

Keçiören és un dels districtes metropolitans d'Ankara. És adjacent a Pursaklar a l'est i al nord-est, Çubuk al nord i al nord-est, Kahramankazan al nord-oest i a l'oest, Yenimahalle al sud-oest i Altındağ al sud i al sud-est.

Günceleme: 17/03/2023 10:12

Anuncis similars