Les fades d'Izmit van passar Hatay fàcilment

Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor, competint a la Superlliga de bàsquet femení, va acollir l'Hatay Büyükşehir Belediyespor en el partit de la 21a setmana.

A la competició al Palau d'Esports Recep Topaloğlu de la Policia Màrtir de Yahya Kaptan, les Fades d'Izmit, que volien mantenir la seva reivindicació en la carrera pel cim, van aconseguir una còmoda victòria contra Hatay Büyükşehir Belediyespor, que va quedar en l'últim lloc.

El màxim anotador del partit va ser Hillsman, que va anotar 28 punts, mentre que Calhoun, que va anotar 28 punts, i Ayşe Cora i Özge Özışık, que van anotar 16 punts cadascun, van ser els altres noms que van aportar.

Després d'haver establert la superioritat al seu rival a l'inici del partit, el nostre representant va tancar el primer període per davant amb un marcador diferent de 40-19.

Continuant amb el seu joc en el segon període del partit, les fades d'Izmit van entrar al descans amb un marcador de 66-46. Amb 3 punts al tercer quart, l'İzmit Belediyespor va entrar a la darrera part del partit per 40-106. El nostre representant va jugar còmodament l'últim quart del partit i va guanyar el partit amb un resultat de 60-131. Izmit's Fairies, que va augmentar la seva puntuació fins a 87, serà el convidat de BOTAŞ en el partit de la 33a setmana de la lliga el diumenge 22 de gener de 28 a les 2024 hores.