La Selcuk University contractarà personal contractat

Selcuk University efectuarà la contractació de personal contractat
Selcuk University efectuarà la contractació de personal contractat

Del Rectorat de la Universitat de Selçuk: de la Llei 657 de funcionaris públics a la Facultat de Medicina de la Universitat de Selçuk, 4. (b) de l’article X (B) de l’annex 06.06.1978 dels Principis per a l’ocupació del personal contractat publicat al Butlletí Oficial de 7 i annexat al Decret 15754 / 28.06.2007 i datat 26566 per a l’ocupació d’acord amb l’article B). Es contractarà un total de 2 (dos) personal contractat als llocs especificats.

TÍTOL

CODI

TÍTOL ESTATUS DE L’EDUCACIÓ PCS QUALIFICACIONS
01 Un altre personal sanitari (perfusionista) Llicència en perfusió

facultat o

Graduats o altres cursos de llicenciatura

A la perfusió al camp

Per tenir un màster.

1
02 infermera Graduació del Departament d’Infermeria d’Institucions d’Educació Secundària. 1 * Formació i documentació de primers auxilis.

* Tricell PRP-CGF per ser experimentat i documentat. * Haver treballat i documentat almenys 2 anys en una institució sanitària de la institució d’educació superior.

NOTA: Es farà un contracte de servei amb els candidats i es rescindiran els contractes dels candidats que no compleixin les condicions especificades en el contracte. Els sol·licitants que s'apliquen a les condicions especials esmentades anteriorment amb la 657 núm. Llei de funcionaris públics de les diferents 48. Article (paràgraf 4, 5, 6, 7 i 8.

CONDICIONS GENERALS:

1. Ser un ciutadà de la República de Turquia,

2. Per haver complert l'edat de 18 a la data de la sol·licitud,

3. Per no ser privat dels drets públics,

4. Codi Penal 53 turc. Encara que hagin passat els períodes especificats a l’article; deliberadament

delictes contra la seguretat de l'estat, delictes contra l'ordre constitucional i el seu funcionament, delictes contra la defensa nacional, delictes contra secrets i espionatge d'estat, malversació, suborn, suborn, fins i tot si han estat empresonats o indultats durant un any o més per un delicte comès. robatori, frau, falsificació, abús de confiança, fallida fraudulenta, equivocació en concurs, fallida de l’acte, confiscació de l’acte, blanqueig del valor dels béns derivats del delicte o no ser condemnat per delictes de contraban,

5. A partir de la condició militar dels homes; no estar implicat en el servei militar, no estar en edat militar, haver servit o ajornat el servei militar actiu si l’edat militar s’ha ajornat o passat a la classe de reserva,

6. Dret 657 de funcionaris públics. sense perjudici del que estableix l'article 2, no hi ha cap malaltia mental que pugui impedir que exerceixi les seves funcions de forma continuada,

7. La puntuació KPSSP94 per als graduats en educació secundària, es prendrà la puntuació KPSSP3 per als graduats universitaris.

8. No hi ha cap obstacle en la cita com a resultat de la investigació i / o la investigació arxivística de seguretat,

9. La condició dels sol·licitants; Article 657 / B de la Llei sobre funcionaris públics núm. les institucions no poden ocupar-se de llocs de personal contractat (Fins i tot si els que no compleixen aquesta disposició guanyen, no seran designats.)

I. CONDICIONS ESPECIALS:

1. Graduar-se en un dels nivells d’educació especificats, portar les titulacions necessàries i documentar-se.

2. Els graduats en educació secundària i programes de grau han fet l'examen 2018 KPSS (B).

3. No rebre cap pensió ni pensió de vellesa de cap institució de seguretat social.

4. Només s'aplicarà un codi de títol. En cas de sol·licitud de més d’un codi de títol, totes les sol·licituds es consideraran nul·les i no seran avaluades.

II. DOCUMENTS REQUERITS DURANT LA SOL·LICITUD:

Els candidats han de sol·licitar-se dins dels dies 15 des de la data de publicació d’aquest anunci al diari. (Entre 06 / 12 / 2019- 20 / 12 / 2019 els dies laborals i hores laborals oficials (08: 00- 17: 00))

1. Còpia de l'certificat de naixement (certificat de naixement, número d'identificació, a la República de Turquia es presentarà en l'original).

2. Còpia del diploma i / o còpia del certificat de graduació. (Els originals també s’enviaran.)

3. Antecedents penals. (Hi haurà un document de codi de barres rebut a través de l'administració electrònica.)

4. Document que indica que s'ha cursat 2018 KPSS (B) per a graduats secundaris i universitaris. (Document de resultat KPSS)

5. Documents acreditatius de la qualificació requerida.

6. Carta de serveis SSI (amb codi de barres) o taula de serveis homologada per als empleats subjectes a la Llei de funcionaris núm. 657 als codis del títol, que són experiència i requisit de servei.

7. Fotos de 1 (One)http://hastane.selcuk.edu.tr formulari de sol·licitud a obtenir del nostre lloc web.

8. Certificat d'estat militar per a candidats masculins,

9. Les sol·licituds es faran de manera personalitzada i si el candidat no pot assistir, s’acceptarà la sol·licitud si la persona que ha lliurat un procurador notarial sol·licita personalment la còpia original del procurador.

Hospital Facultat de Medicina de la Universitat de Selçukhttp://hastane.selcuk.edu.tr emplena el formulari de sol·licitud que s’ha d’aportar. (Les sol·licituds realitzades per correu no s’acceptaran.)

Nota: 6 / 6 / 1978 datat 7 / 15754 No. Contracte Els empleats de Principis sobre l'Operació "7 El material addicional" D'acord amb l'article: Nombre República de Turquia Identificació aquesta direcció d'aplicació (12 / 3 / 2012-2012 / 2964 Resolució Nombre :: Apèndix) notificació i declaracions escrites del servei militar. És important anunciar que hi haurà tràmits judicials contra aquells que donin documents o declaracions falses i aquells que no es troben que tenen les condicions indicades en el nostre anunci, si es fan els seus nomenaments, es cancel·laran les seves cites i si són pagades per l’administració, aquest import es compensarà amb l’interès legal.

III. AVALUACIÓ D'APLICACIONS I CONVOCAT OFRIA DE RESULTATS

Llista dels que són elegibles per ser nomenats al final de la sol·licitud http://hastane.selcuk.edu.tr es publicarà a l’adreça web. Els candidats suplents seran el doble de cada personal. Si no hi ha candidatures per als principals guanyadors, s’anuncien els guanyadors de la reserva al lloc web del nostre Hospital (http://hastane.selcuk.edu.trs’anunciarà. Com que aquest anunci tindrà la naturalesa d’una notificació, no es farà cap altra notificació.

Els candidats que són elegibles per ser nomenats han d’omplir els documents sol·licitats dins dels dies 15 després de l’anunci dels resultats i enviar-los a la Unitat de Recursos Humans de l’Hospital Facultat de Medicina de la Selçuk. Els sol·licitants que no presentin els documents en aquest termini perdran els seus drets.

Per a detalls de l'anunci fer clic aquí

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar