YHT, Esquema i Trens regionals No hi ha vendes de bitllets menors de 20 anys i majors

El procés de normalització s’ha iniciat als ferrocarrils de ferro i no es venen bitllets
El procés de normalització s’ha iniciat als ferrocarrils de ferro i no es venen bitllets

El ministre de Transports i Infraestructures, Adil Karaismailoğlu, va dir que les portes de frontera i les restriccions imposades en l’àmbit de les noves mesures d’esclat de coronavirus tenen molts efectes socioeconòmics. En aquest moment, Karaismailoğlu va afirmar que van prendre mesures importants per combatre el virus com el Govern i va dir que, gràcies a les mesures preses, s’han aconseguit avenços importants en la lluita contra el virus. Subratllant que s'han adoptat mesures per a molts sectors per reduir els efectes de la pandèmia en sentit socioeconòmic per al ciutadà, el ministre Karaismailoğlu va dir que el procés de normalització de la vida començarà gràcies a la disminució de la velocitat de l'epidèmia. En assenyalar que en aquest moment s'iniciarà el procés de normalització dels ferrocarrils, Karaismailoğlu va dir que el procés es durà a terme juntament amb les mesures.

Expedicions YHT Comença el 28 de maig


Ministre Karaismailoğlu. Va recordar que línies de ciutat com Marmaray i Başkentray no van aturar els vols en aquest procés i va afegir que el nombre de viatges augmentaria gradualment. Al explicar que han iniciat els preparatius del viatge a les línies de tren convencionals i d’alta velocitat, Karaismailoğlu va dir: “La venda dels bitllets dels trens d’Alta Velocitat començarà el segon dia del Ramadà. Tanmateix, els bitllets de tren es poden comprar primer a l’aplicació / lloc web mòbil o als peatges sense contacte. Les entrades no es vendran des del centre de trucades i agències. La venda d’entrades es realitzarà amb el codi HES (Hayat Eve Sığar) a la base de dades de sistemes d’informació del Ministeri de Salut per tal d’examinar l’estat dels passatgers respecte al COVID-19. "No es vendrà cap entrada a persones amb discapacitat de viatge o que no hagin rebut un codi HEPP." El ministre Karaismailoğlu, que va declarar que llançaran vols YHT el 28 de maig, atenent les regles de distància social i l'aïllament, va declarar que les mesures es prendran al tren per primera vegada al tren i que les vendes de bitllets de tren de passatgers es vendran al 50 per cent de la seva capacitat d'acord amb la distància social i que el bitllet es vendrà per ordre creuat saltant seients. va subratllar.

i programes

Les entrades menors de 20 anys i majors de 65 anys no es vendran

Karaismailoğlu va subratllar que a partir del 19 de maig del 28 només es començaran els vols de YHT a partir de YHT, esquemes i serveis ferroviaris regionals, que s’han interromput des de Marmaray i Başkentray el 2020 de març de 28 a causa de la restricció de viatges interurbans contra el risc de COVID-2020. Realitzarà un total de 28 viatges al dia per les línies Ankara-Istanbul, Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Konya-Istanbul a partir de la data de ". El ministre Karaismailoğlu també va dir que hi haurà anuncis freqüents d’alerta per mantenir la distància social als trens.

Karaismailoğlu també va afirmar que els seients posteriors de cada vagó en YHTs estaran reservats per aïllar els passatgers amb sospita de coronavirus durant el procés de viatge. "El certificat de permís de viatge aprovat per les autoritats pertinents serà obligatori per a les persones majors de 65 anys i menors de 20 anys que tinguin un toc de queda. Els viatges dels que no puguin presentar aquest document durant el xec seran cancel·lats i no seran retornats els drets d’entrada. "Els passatgers seran supervisats pel personal pertinent per mantenir la distància social des del garatge fins al tren". Afirmant que els conjunts de trens es continuaran desinfectant abans i després del viatge, Karaismailoğlu també va dir que els kits de primers auxilis de les hostesses dels trens d’alta velocitat tindran màscares i guants.Sigues el primer a comentar

Yorumlar