Procés de Kovid-19 i després de la indústria de la defensa al món i a Turquia

Kovid i després d’un procés a Turquia i al món en la indústria de la defensa
Kovid i després d’un procés a Turquia i al món en la indústria de la defensa

President de la indústria de la defensa presidencial. Dr. El grup de reflexió Ismail Demir, STM Defense Technologies Engineering i Trade AŞ, organitzat per la videoconferència de STM Think Tech, "el procés Kovid-19 i després de la indústria de la defensa al món i a Turquia", van participar al quadre.


President Prof. Dr. İsmail Demir va dir que s’ha experimentat un procés extraordinari al món a causa de l’epidèmia, les economies del país s’han vist afectades per aquesta situació i les tecnologies de producció s’han alentit, però a causa dels projectes estratègics de la indústria de la defensa s’han pres algunes mesures i el treball continua. A més, va afirmar que les empreses que operen en el camp de la indústria de la defensa van mostrar bons exemples de l’ús de múltiples tecnologies en aquest període i va esmentar els treballs realitzats a ASELSAN.

Destacant que es va donar un examen amb èxit en aquest procés, el president Prof. Dr. Va explicar que es van accelerar activitats com el ferro, la màscara, el kit de diagnòstic i la producció de desinfectants en el camp de la salut.

Subratllant que els projectes s'estan duent a terme, va dir: "Hi hauria un retard en assolir algunes fites, però no esperem que això es reflecteixi en gran mesura en els objectius de facturació de final de l'exercici. Potser hi pot haver percentatges petits per empresa. No tindrem cap problema sobre la facturació. Aquest procés contribuirà positivament a la posició de Turquia i va donar suport a la imatge del país a llarg termini que esperem la influència positiva de les exportacions ".

President Prof. Dr. Ismail Demir, l'únic fabricant alternatiu de Turquia que no pot atreure l'atenció en la indústria de la defensa en altres àrees, va utilitzar les frases següents:

“Aquí la competència tecnològica, l'eficàcia de camp dels productes, la capacitat de màrqueting i la gestió de la percepció són tots els paràmetres. En aquest sentit, Turquia va començar a aparèixer al mercat mundial per un altre, com a jugador per ocupar la plaça de la Xina. Ara estarem al mercat com un sector de provat país, en aquest sentit, és molt possible substituir molts països exportadors tradicionals i clàssics, inclosa la Xina. "

L’augment de les exportacions a Turquia en el moment en què el president va expressar l’esperança que la gràfica d’una corba s’atrapés molt del Prof. Dr. Demir va dir que creu que no sortirà perjudicat pel procés epidèmic del país, sinó com un país que ha preparat els preparatius per prendre mesures per triomfar en aquest procés.

"No hi ha cap cancel·lació o ajornament en els projectes"

President Prof. Dr. İsmail Demir va declarar que no hi ha cap cancel·lació o ajornament en els projectes contractats i que els estudis de priorització dels projectes poden ser com ara accelerar o alentejar determinats productes, i que vetllen sobre els productes estratègics.

Va subratllar que la seguretat del país és una estructura de múltiples potes i que el món ho entén amb l'epidèmia.

Projecte F35

President Prof. Dr. İsmail Demir també va esmentar el projecte F35 en el seu discurs i va dir que no hi ha dades clares sobre el que està passant a la part nord-americana.

Està cridant l'atenció sobre el fet que Turquia és un soci del projecte continuat. "Els moviments unilaterals relacionats amb la col·laboració no tenen base legal i no són lògics. Tenint en compte tota l’estructura de socis i els socis, no hi ha base per associar aquest pas amb el S400. No es tracta de prendre decisions sobre l'avió a Turquia, però l'altre és un tema que no té res a veure. Tot i que ho vam parlar repetidament als nostres interlocutors i no vam rebre cap resposta lògica, el procés va continuar. Segons les seves paraules, en aquest procés, es va dir que el projecte tenia un cost addicional d'almenys 500-600 milions de dòlars. Una vegada més, segons el nostre càlcul, veiem que hi haurà un cost addicional d'almenys 8-10 milions de dòlars per avió. "

President Prof. Dr. Ismail Demir, que va assenyalar volants sobre la F35 com a missatges molt clars a Turquia, va dir que Turquia s'enganxaria al seu programa de signatures com a soci fidel en aquest procés. Turquia i els seus socis en el programa de treball s’aturaran mentre es doni el procés de Turquia a la data en què adopti l’actitud d’explicar que complirà les seves obligacions sobre la ilerliyormuşça regular que troba la següent avaluació:

“Veiem el benefici d’això avui. El març del 2020 era la data límit, ha passat la data i les nostres empreses continuen la producció. Una vegada que el "vaig tirar, vaig tallar la corda ara trec la Turquia" no és tan fàcil. Van prendre aquesta decisió, malgrat que els funcionaris nord-americans també van parlar sobre el rendiment de la nostra empresa, les qualitats de producció, els costos i els terminis de lliurament en una gran varietat d’ambients en relació amb la contribució de la indústria turca a aquesta associació. Veiem que no ha estat tan fàcil per als nostres fabricants competents trobar-ne de nous. Continuem la nostra associació de producció. Vau intentar treure'ns, no vam anar a descansar, ja que estem aturant la nostra producció, no anirem. Perquè si hi ha un acord de col·laboració, si es fa una sortida, creiem que els socis que van establir han de continuar fidelment. Aquesta és la nostra postura com a estat i nació. Creiem que aquesta postura és correcta ”.Sigues el primer a comentar

Yorumlar