Comença el període de preguntes animat als exàmens del permís de conduir

El Ministeri d'Educació Nacional va anunciar l'inici d'un nou trimestre als exàmens del permís de conduir
Ministeri d'Educació Nacional anunciat! Comença un nou trimestre als exàmens de llicència de conduir

El Ministeri d'Educació Nacional està ampliant la pràctica d'utilitzar preguntes animades a l'examen del permís de conduir, que va iniciar en línia amb els objectius de la digitalització a l'educació.

El ministre d'Educació Nacional, Mahmut Özer, va anunciar que el nombre de preguntes animades als exàmens del permís de conduir constitueix el 10 per cent de totes les preguntes que es fan als candidats.

El Ministeri d'Educació Nacional va decidir utilitzar preguntes animades per enriquir visualment les preguntes dels exàmens del carnet de conduir i per millorar el contingut i els beneficis de les preguntes. Immediatament després es van compartir els exàmens de pràctiques perquè els candidats poguessin conèixer el tipus de pregunta abans de l'examen.

El ministre d'Educació Nacional, Mahmut Özer, va compartir la següent informació sobre l'aplicació, que es va llançar amb l'objectiu de revelar clarament els comportaments a mesurar:

“El nombre de preguntes animades als exàmens del permís de conduir augmenta dia a dia. En aquest moment, el 10 per cent de les preguntes dels exàmens de llicència de conduir consisteixen en preguntes animades. Les preguntes animades, que són les primeres en els exàmens del carnet de conduir, són adequades per a situacions de la vida real, i aquesta innovació també contribueix a la validesa i la fiabilitat de l'examen.

A les proves pràctiques, que també inclouen preguntes animades, es pot accedir des de la pàgina web de la Direcció General de Serveis de Mesurament, Avaluació i Exàmens amb l'extensió odsgm.meb.gov.tr ​​perquè els candidats puguin reconèixer el tipus de pregunta abans. l'exàmen.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar