El Ministeri de Justícia contractarà 3618 secretaris d'actes amb anunci addicional

Ministeri de Justícia
Ministeri de Justícia

El Ministeri de Justícia contractarà 3618 secretaris d'actes amb anunci addicional

D'acord amb la lletra c) del paràgraf sisè de l'article 6è del Reglament d'examen, nomenament i trasllat d'oficial del Ministeri de Justícia, els textos pràctics d'exàmens de secretari d'expedient contractat i els criteris d'avaluació de l'examen aplicats se celebraran el dilluns 09 de maig. 2022 i els dies següents es detallen a continuació.

El Ministeri de Justícia havia publicat en els últims mesos un anunci per a la contractació del secretari d'actes per al 2022. Es va fer un nombre rècord de sol·licituds per als fronts del 2022 i es va rebre un nombre rècord de sol·licituds. Els candidats arriben ara a les fases d'examen. Des del Ministeri ha arribat un nou anunci sobre l'examen pràctic que se celebrarà el 9 de maig de 2022 i els dies següents.

FEU CLIC AQUÍ PER PER AVISUALITZAR ELS CRITERIS D'AVALUACIÓ DE L'EXAMEN APLICATS.
FEU CLIC AQUÍ PER A LES TEXTOS DE L'EXAMEN APLICAT.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar