Talatpaşa Laboratories Group pretén convertir-se en el laboratori de referència de la regió de l'Egeu

Talatpasa Laboratories Group vol convertir-se en el laboratori de referència de la regió de l'Egeu
Talatpaşa Laboratories Group pretén convertir-se en el laboratori de referència de la regió de l'Egeu

Talatpaşa Laboratories Group, que va començar les seves operacions a Esmirna l'any 1996 i actualment ofereix servei amb 5 laboratoris, pretén ser el laboratori de referència de la regió de l'Egeu d'aquí a 2 anys, continuant les seves inversions en el proper període.

Talatpaşa Laboratories Group, que és una de les institucions més arrelades de la regió de l'Egeu en laboratoris mèdics, ofereix prop d'5 milió de serveis de proves a l'any amb els seus 1 laboratoris situats en diferents eixos de transport d'Izmir.

SERVEI DE SALUT QUALIFICAT

El president de la Junta del Grup, Dr. Dr. Serdar Seven va dir: "Com a Talatpaşa Laboratories Group, portem 5 anys servint a Esmirna amb 26 laboratoris diferents amb infraestructura tecnològica internacional. Hem realitzat amb èxit els nostres plans d'inversió amb el nostre personal professional en cada camp. A partir d'ara, volem ser el laboratori de referència de la regió de l'Egeu amb el nostre impuls de creixement i desenvolupament. La necessitat més important del sector de la salut per al període en què ens trobem és la mà d'obra. En el procés, continuem invertint no només en instal·lacions i infraestructures tecnològiques, sinó també en el nostre personal sanitari amb el nostre pla de formació interna. Volem oferir serveis de salut qualificats amb el nostre personal professional, experimentat i orientat al futur”.

LA MARCA PREFERENT DEL SECTOR

En aquest punt, el Prof. Director Mèdic del Grup de Laboratoris Talatpaşa, que va destacar que, a més de l'experiència del personal sanitari, el seu ús efectiu de la tecnologia també juga un paper important. Dr. Ahmet Var va expressar que estan contents de ser la marca preferida del sector. El Prof. Dr. Var va declarar que estaven molt satisfets amb les inversions que van fer a Esmirna i amb l'interès dels pacients i metges.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar