L'artista Arıca Hilton es reuneix amb el candidat al Nobel Adonis a Esmirna

L'artista Arica Hilton es troba amb el candidat al Nobel Adonis a Esmirna
L'artista Arıca Hilton es reuneix amb el candidat al Nobel Adonis a Esmirna

L'artista que viu als Estats Units, Arıca Hilton, es va reunir amb el poeta nominat al Nobel Adonis a Esmirna. BayraklıEls poetes Adonis i Hilton, que van venir a Esmirna per assistir a un festival Bayraklıreunit en sohbet va fer.

Arıca Hilton, que es va traslladar als Estats Units des de Mersin amb la seva família als 6 anys, dóna suport a organitzacions benèfiques exposant les fotografies de fotògrafs de fama mundial als EUA. També ofereix un gran suport als nens maltractats i a les persones sense llar amb els ingressos d'aquestes activitats artístiques.

Arıca Hilton dedica la seva vida a l'art

Coneguda com a artista multimèdia, Arica Hilton dirigeix ​​una galeria d'art des de 1985. També va estudiar arquitectura i disseny. Hilton, que té un gran interès per la poesia, la fotografia i la pintura, encara viu a Chicago. Amb les principals galeries d'art a Chicago, les valuoses obres de Hilton es troben en col·leccions importants dels Estats Units, Europa i Àsia.

Arica Hilton; Treballa amb noms famosos com David Yarrow, Paul Nicklen, Cristina Mittermeier, David Gamble, Christian Voigt, İbrahim Kalın, Jack Perno, Adonis, Yasemin Aslan Bakiri, Marco Nereo Rotelli. Hilton és el comissari de les exposicions d'artistes de renom mundial i també col·labora amb organitzacions que tracten temes de justícia global, nacional i regional. Hilton, que també va exercir com a director del Chicago Poetry Center durant un període, va ser seleccionat per New City com un dels LIT 50: Who Really Books a Chicago 2011.

Hilton, que va fer diversos contactes a Esmirna, també va rebre una mostra del "Diari d'Izmir" de 145 anys. Hilton, que no va poder amagar els seus sentiments davant el regal, va expressar que estava molt content.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar