Buca Yedigöller reviscut per a una Esmirna més verda

Per una Esmirna més verda, Buca Yedigoller reviscut
Buca Yedigöller reviscut per a una Esmirna més verda

El municipi metropolità d'İzmir va donar un nou aspecte a Yedigöller, el símbol de Buca. Examinant les obres que han arribat a l'última etapa, el president Tunç Soyer va renovar una de les zones verdes i recreatives importants d'Esmirna i la va portar a la ciutat. kazanVa dir que experimenten la felicitat de l'escalada, va dir: "Complim les nostres promeses, ajuntem la gent d'Esmirna amb el verd i la natura".

El municipi metropolità d'Esmirna va reviure Buca Yedigöller, que es va desgastar com a conseqüència d'un ús intens. En examinar les obres de renovació, que han arribat a l'etapa final, amb el secretari general adjunt del municipi metropolità d'Izmir, Özgür Ozan Yılmaz, l'alcalde del municipi metropolità d'Izmir, Tunç Soyer, va dir: "Els 180 mil metres quadrats del Dr. Després de l'Àrea recreativa de Behçet Uz, ens complau renovar una de les zones verdes més importants de la ciutat de 90 mil metres quadrats. Quan vam prendre possessió, vam dir que augmentaríem la quantitat de verd a la ciutat i aproparíem més la natura amb els nostres ciutadans a la ciutat. Complim les nostres promeses. Yedigöller, amb la seva cara renovada, serà un centre de vida on respiraran els nostres ciutadans que vinguin a visitar aquesta comarca i Buca i els nostres joves i nens faran esport”.

El projecte, elaborat pel departament de parcs i jardins de la municipalitat metropolitana d'Esmirna, va ser dut a terme pels departaments de parcs i jardins, ciència i obres de construcció.

Jardins de pluja a 3 punts

Per tal de reduir els efectes de la crisi climàtica global i utilitzar els recursos hídrics de manera eficient, 7 estanys a l'àrea d'esbarjo es van reduir a 3 i la quantitat d'espai verd es va augmentar en 3 mil metres quadrats. S'han finalitzat els treballs d'aïllament de les basses i s'han animat les basses amb jocs d'aigua. Es van crear jardins pluvials en 3 basses que estan fora d'ús. Es preveu estalviar en reg plantant plantes que consumeixin menys aigua als jardins de pluja.

El terreny de joc s'ha augmentat a 2

En l'àmbit de les obres iniciades al març, es va renovar el parc infantil i els parcs infantils de l'àrea d'esbarjo. També es disposa d'un estany tancat per apropar joves i nens amb diferents activitats esportives. Així, s'afegeixen 2 mil metres quadrats de parcs infantils a l'àrea d'esbarjo. kazans'aixeca. Es va reparar el pont que unia els carrers Dede Korkut i Ali Şir Nevai de la zona i es van pintar les seves torres. Es van construir baranes en alguns punts de la zona per motius de seguretat. La pista de tartan de 500 metres de llarg es va posar en servei per caminar i córrer.

més verd més animat

Amb les obres d'ordenació del municipi metropolità d'İzmir, 2 terrasses de visualització a l'àrea d'esbarjo on els ciutadans poden relaxar-se i contemplar el paisatge amb plaer. kazanva cridar. Es va crear un camí a partir del túnel de la planta entre la plaça i el saló de noces existent. A la zona es van plantar 54 mil 257 arbustos i plantes de coberta del sòl i 166 arbres, incloent pera ornamental, roure d'Anatòlia, plàtan de Londres, poma ornamental, cabdell vermell, morera de fulla de sicòmor i lila. A la zona es plantaran 252 arbres i 500 arbustos més. Es va renovar el terra de la plaça existent i el terra de pedra de pissarra a tota la zona. Els equips continuen treballant en l'ordenació de les zones de descans i pícnic.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar