El ferri de Pasabahce va arribar a Istanbul

Ferri de Pasabahce reunit a Istanbul
El ferri de Pasabahce va arribar a Istanbul

City Lines, una filial d'IMM, va restaurar el ferri Paşabahçe de 1952 anys, fabricat el 70, a la drassana Haliç, de 566 anys. Paşabahçe es va reunir amb Istanbul, on està separat des del 2010, amb una cerimònia a la qual va assistir el president de CHP, Kemal Kılıçdaroğlu. Kılıçdaroğlu va dir: "És una cosa extraordinàriament bella reviure una història", i va dir: "El president d'Ekrem té molt d'èxit en un tema; Té un gran èxit a l'hora de superar tots els obstacles i assolir l'objectiu". Compartint la informació que la facturació de la drassana Haliç el 2019 va ser d'1 milió de llires, İmamoğlu va dir: "El 2021, la vam augmentar a 132 milions l'any passat. Aquest lloc s'havia tornat impossible de construir un vaixell. Però ara s'ha convertit en una drassana important que produeix els seus propis taxis aquàtics i presenta oportunitats de futur, des de molts vaixells de passatgers compostos fins a remolcadors i la construcció de vaixells pilot", va dir.

Ferri de Pasabahce reunit a Istanbul

El municipi metropolità d'Istanbul (IMM) va restaurar l'històric ferri de Pasabahce, fabricat el 2010, que es va retirar de la flota de City Lines el 1952, en el seu 70è any. La cerimònia celebrada en el marc de la marató “566 projectes en 150 dies” per a Paşabahçe, que la filial d'IMM Şehir Hatları va reunir amb els seus passatgers, a la drassana Haliç, de 150 anys, la drassana més antiga del món; El president de CHP Kemal Kılıçdaroğlu, el vicepresident de CHP Seyit Torun, el president provincial de CHP d'Istanbul Canan Kaftancıoğlu, el president de l'IMM Ekrem İmamoğlu, el president provincial del partit IYI d'Istanbul, Buğra Kavuncu, els diputats, els alcaldes i el director general de City Lines, Sinem Dedetaş.

KILIÇDAROĞLU: “REVIURE UNA HISTÒRIA ÉS UNA COSA EXTRAORDINÀRIA BELLA”

Kılıçdaroğlu va dir: "És una cosa extraordinàriament bella reviure una història", i va afegir: "El que fa que les nacions siguin una nació és la seva història. El que fa una ciutat és la seva pròpia història. Si els governants s'allunyen de la ciutat on viuen o governen, obliden la història. En aquest context, és un esdeveniment extraordinàriament bonic que el nostre alcalde del municipi metropolità d'Istanbul va restaurar i va revelar la història d'Istanbul. Hem tornat a obrir junts la Cisterna Basílica. En cert sentit, el vaig veure com el centre del món. Sigui on caves o toquis a Istanbul, que ja ha servit com a capital de tres grans imperis, sens dubte sortirà una història", va dir. Kılıçdaroğlu, que va compartir la informació que havia residit a Istanbul Göztepe durant 12 anys en el passat, va destacar que els ferris de City Lines també eren importants per a ell. Kılıçdaroğlu, que va incloure els records del ferri en el seu discurs, va dir:

“PRESIDENT EKREM; ISTANBUL ET POT VEURE"

"El nostre alcalde metropolità d'Istanbul, Ekrem Bey, realment vol servir la gent d'Istanbul amb gran devoció. Està fent un esforç extraordinari amb ell mateix i amb el seu personal. Sé que s'eliminen les persones amb discapacitat. Sé que les dificultats s'han eliminat. Però Ekrem President té molt èxit en un tema. Té un gran èxit en superar tots els obstacles i assolir l'objectiu. Va posar un exemple dels mitjans de comunicació, senyor president. No importen. No té importància. L'istanbulita el veu, senyor president. Els Istanbulites et coneixen. Els habitants d'Istanbul també saben què feu per Istanbul. No només els Istanbulites, sinó el món sencer ho sap. No hi ha cap altra metròpoli al món que hagi construït 10 grans metro al mateix temps. Tot això s'ha aturat. Aquests no funcionaven. Però ara la gent està treballant dur aquí, per servir a la gent d'Istanbul".

GRÀCIES ESPECIALS DE KILIÇDAROĞLU A İMAMOĞLU

Kılıçdaroğlu va compartir una característica dels municipis de l'Aliança Nació que li va agradar amb els participants: “Com ser responsable davant la ciutat a la qual serveixen, com donar comptes pel cèntim de les seves despeses; és a dir, defensen una administració transparent, són partidaris d'una administració transparent. Amb sort, ho farem també en el context de Turquia. Explicarem a tot el món, no només a Turquia, que l'estat ha de ser transparent mentre governa l'estat, que els qui dirigeixen l'estat fan responsables a la seva pròpia gent i que aquesta responsabilitat és un deure honorable. Vull que tots els meus amics també estiguin segurs d'això". En assenyalar que és important que la Drassana Haliç, que és el llegat de Fatih Sultan Mehmet, sobrevisqui, İmamoğlu va dir: "Istanbul també és un centre cultural, el centre cultural del món. M'agradaria molt que des d'aquí s'estengués una seriosa acumulació intel·lectual al món sencer i que se'n digués des d'aquí. En aquest sentit, el nostre president Ekrem està fent tots els esforços per fer el possible. Senyor President, davant de tots els convidats, expresso el meu sincer agraïment en la seva presència. Per descomptat, el més gran agraïment va al director general, la dona asseguda al seu costat. Gràcies a tu també. Les dones han d'estar en llocs més actius i actius a la vida laboral. La darrera vegada li vaig dir al meu amic, el vicepresident responsable dels governs locals; 'KazanQuantes dones administradores hi havia en el passat als municipis que no hem visitat, quantes dones administradores hi ha ara; treu-ho." Tenim un augment important. Però crec que aquest augment es veurà més clar en un període de temps determinat. Gràcies a tots."

İMAMOĞLU: "ESTEM PARLER D'UNA MEMÒRIA MOLT FORTA D'ISTANBUL AMB LA SEVA MEMÒRIA"

Començant el seu discurs amb les paraules: "Estem junts en aquest bonic moment de reviure el ferri que va ser arrencat del mar i va intentar ser retirat fa 12 anys", va dir İmamoğlu, "Paşabahçe Ferry va entrar a la vida d'aquesta ciutat el 1952 i s'estimava molt. Estem parlant d'un record molt fort d'Istanbul amb els seus records. Va ser potser un dels símbols de l'amor pel mar a Istanbul. De fet, va ser una part important del nostre viatge tornar a la vida a una drassana que va ser abandonada i es va poder podrir quan vam arribar a la direcció”. "Tots ens va entristir veure que el ferri de Paşabahçe no estava en procés i, al mateix temps, que ningú no estava fent cap acció a la drassana de la Corna d'Or", va dir İmamoğlu. Avui ens agradaria presentar-vos una prova de com poca gent té opinions i pensaments. Fareu que els valors públics semblin "inútils", "obsolets"; Fins i tot aniràs un pas més enllà, perjudicaràs l'empresa pública. Després transformaràs el procés amb altres persones o activitats sota el paraigua de la 'privatització' per evitar el dany. Però, certament, aquest procés no ens serveix de res. Ni al públic, ni a la societat, ni a la nostra gent, ni al nostre futur", va dir.

“HEM FET UN PROCÉS DIFERENT”

Subratllant que estan duent a terme un procés diferent, İmamoğlu va dir: "Com va dir el meu estimat company Sinem Hanım, ja que considerem el procés com la construcció d'una entesa diferent:" Augmentar la quota del transport marítim a Istanbul, tenim un fort operació de les línies de la ciutat, els que hi van anar no pensaven que podríem dir: 'Tindrem una drassana dinàmica per garantir que la història de les City Lines i el ferri, que s'acosta a una vida de gairebé 200 anys, continuï durant segles. Quan es va fer càrrec de la drassana Haliç, la seva facturació a finals de 2019 era d'1 milió de TL. I el 2021, ho vam augmentar fins als 132 milions l'any passat. Així que aquest lloc no va poder construir un vaixell. Però ara s'ha convertit en una important drassana de fabricació que produeix els seus propis taxis aquàtics, revelant les seves oportunitats futures, des de molts vaixells de passatgers compostos fins a remolcadors i la construcció de vaixells pilot. Això sí, aquest indret s'ha convertit en una drassana que dóna servei al sector, a banda de les embarcacions propietat de City Lines o del Municipi Metropolità.

GRÀCIES D'İMAMOĞLU A DEDETAŞ

Expressant la seva satisfacció pel fet que per primera vegada a la història de City Lines, una directora general femenina també treballa durant el seu mandat, İmamoğlu va dir: "També és un motiu d'orgull. Ho vam confiar a Sinem Dedetaş. Per descomptat, sempre ens va fer sentir orgullosos. Li agraeixo sincerament a ell, al seu equip i a tots els empleats de la drassana. Avui, gràcies al saber fer de la drassana Haliç, els mestres que han dedicat la seva vida aquí i la nova generació, així com els nous mestres i aprenents, Paşabahçe es va reconstruir tan bellament en 1,5 anys. També m'agradaria donar les gràcies al municipi de Beykoz i al seu estimat president Murat Aydın, que no ens van deixar sols quan es van presentar aquests processos i crides de restauració, per la seva col·laboració. Basant-nos en la seguretat de la navegació i la seguretat dels passatgers, hem fet que el vaixell pugui navegar tot conservant la seva estructura i disseny originals. Tant de bo, tots aconseguirem aquest gust històric junts avui", va dir.

"ENS ENS TROBEM LA DRASSA HALIC FATİH SULTAN MEHMET"

Emfatitzant que Fatih Sultan Mehmet ens va confiar la drassana Golden Horn, İmamoğlu va dir: "I aquesta drassana tindrà 25 anys després de gairebé 30-600 anys. La drassana més antiga del món. No puc descriure el valor i l'espiritualitat que el plaer espiritual de mantenir viu aquest valor i portar-lo al futur afegeix a les meves cèl·lules. Les paraules no són suficients per a això. Al mateix temps, Paşabahçe Ferry és el lloc per dir centenars de milers. Ens sentim honrats de protegir la memòria de la ciutat, que ha entrat a la memòria de la nostra gent en aquesta ciutat, potser hi va construir la seva casa, com el meu estimat germà servidor. i estimat amic expressat, i que porta i acull molts més records”, va fer servir les seves declaracions. Subratllant la importància que el ferri de Paşabahçe sigui reconegut pel públic, İmamoğlu va dir: "Aquesta drassana que veus està protegida amb aquestes estructures, els seus tallers i les seves piscines, i al mateix temps, d'una manera que atraurà la cultura i la cultura d'Istanbul. la vida artística, potser la part més important d'Istanbul. Vull donar la bona notícia als habitants d'Istanbul que estan a punt de convertir-se en valuoses galeries d'art i que les acabarem també aquesta tardor".

PARÀGRAF "ESPECIAL PER HÜRRİYET" D'İMAMOĞLU

En el seu discurs, İmamoğlu va presentar les notícies sobre el ferri Paşabahçe pel diari Hürriyet i va dir: Vaig escanejar la pàgina 6-7 vegades, president meu, i malauradament, no hi ha ni el municipi metropolità d'Istanbul, ni el nom de l'empresa de Şehir Hatları, ni el director general, ni res... Penseu-hi. Vaig pensar: 'S'ha restaurat? Per descomptat, és bo riure una mica. Però no és molt important. Una ment que aconsegueix ni esmentar la institució que va completar aquest procés i el va donar vida fa que realment no quedi cap benefici per a aquest país; cap. No poden reclamar cap valor. Van fer el mateix a la Cisterna de Yerebatan. És molt casual, el meu president; De nou, quan obriu la pàgina següent d'aquesta pàgina així, podreu veure sis fotos en una sola pàgina d'algú que estem acostumats a veure a la televisió cada dia. Realment no crec que aquesta ment tingui res per donar a aquest país, aquesta ciutat, la gent d'aquest país, els nens i l'espiritualitat".

"MAI DONAR L'OPORTUNITAT AL MÉS, L'OPORTUNITAT..."

Expressant el seu agraïment a tots els que van contribuir a la reconstrucció del ferri de Paşabahçe, İmamoğlu va dir: "M'agradaria donar les gràcies als meus amics que han fet passos ferms per augmentar la quota del mar en el transport públic, especialment en el transport, després d'anys. Estic content que el Ferri de Paşabahçe s'embarqui en aquell preciós viatge on viurem molt bons dies, molt bones notícies, celebracions molt especials i moments molt especials en el 100è aniversari de la nostra República. En aquesta institució, hem adoptat una filosofia i un principi que forma part de la nostra comprensió, transparència, rendició de comptes, mèrits, estalviar i utilitzar cada cèntim d'aquest país i d'aquesta nació de la manera més correcta, sense donar mai l'oportunitat als malbaratadors. i oportunistes Com a gerència, estem caminant pel nostre camí. Com he dit a l'obertura anterior, president; Tenim la intenció de cansar-vos molt en aquests 150 dies a Istanbul. Us esperem a les nostres inauguracions i sorpreses.”

DEDETAŞ: "EL PROCÉS VA COMENÇAR AMB UN ANUNCI AL DIARI"

Dedetaş va declarar que està content que el ferri Paşabahçe hagi tornat a navegar en el seu 70è any, i va afegir que el procés va començar amb un anunci al diari. Dedetaş va explicar el procés: "Tan aviat com vam llegir en un anunci al diari que Paşabahçe s'enviaria per al desmantellament, vam contactar amb el nostre president per telèfon i vam resumir el procés. Vam tenir una conversa molt breu i clara. "Anem endavant", va dir. I així va ser com va començar el procés. Amb l'anul·lació de la licitació per part de la nostra autoritat portuària i el municipi de Beykoz, vam remolcar el nostre vaixell fins a la nostra drassana i vam iniciar el procés de restauració. De fet, no podem dir-ho restauració. Podem dir que quasi hem fet un edifici nou”. Declarant que van dur a terme el procés de restauració amb la guia del consell assessor que van establir, Dedetaş va dir: "Aquest és una drassana. Estem fent vaixells. Estem construint vaixells. Aquestes obres es fan en aquesta drassana des de fa 566 anys. Això no és cap novetat. Però el que és nou és; Podem dir que no només és una construcció naval, sinó també la construcció d'una entesa. Aquesta comprensió; En realitat, és la comprensió de produir junts protegint els nostres valors, cultura i història”.

PAŞABAHÇE ha felicitat Fenerbahce

Després dels discursos, İmamoğlu i Dedetaş van presentar a Kılıçdaroğlu el "núm. 1952" dels segells commemoratius de 1952 emesos en memòria del ferri de Paşabahçe construït el 1. Després, pujant al ferri Paşabahçe, Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu, İmamoğlu i la seva delegació van fer un recorregut pel Corn d'Or amb l'agradable narració de Sunay Akın. La delegació, que va beure te amb bagels, va compartir els seus bagels amb les gavines. En aquest moment, es van formar imatges en color. Mentrestant, el ferri de Fenerbahçe, que es va posar en servei al mateix temps que el ferri de Paşabahçe, ancorat al Museu Koç i renovat a la drassana de Hali, també va ser rebut per la delegació. El so de les sirenes dels dos ferris va provocar moments emotius. Kılıçdaroğlu i İmamoğlu, que també van anar a la cabina del capità del ferri Paşabahçe, van posar per als periodistes amb el seu barret de capità. Paşabahçe s'operarà primer a la línia Adalar. D'acord amb les gestions a realitzar, hi pot haver canvis en les línies en les quals operarà Paşabahçe.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar