Joves Logístics en Magatzems Logístics a Europa

Young Logistics en Magatzems Logístics a Europa
Joves Logístics en Magatzems Logístics a Europa

Mehmet Emin Horoz Serveis de transport d'instituts tècnics i professionals d'Anatòlia Estudiants de grau; Amb el suport del Ministeri d'Afers Exteriors de la República de Turquia - Presidència de la Unió Europea - Agència Nacional Turca i el 2019 kazanVan realitzar les seves pràctiques a França i Hongria en l'àmbit del projecte KA102 denominat "Pràctiques de Formació Professional de Persones a la Unió Europea en el Procés de Transformació del Transport a la Logística" i van tornar al nostre país.

Young Logistics en Magatzems Logístics a Europa

Estudiants que han realitzat les seves pràctiques a Europa, kazanLa seva il·lusió per traslladar les seves experiències al sector logístic al nostre país era evident als seus ulls. El projecte, que ofereix als estudiants l'oportunitat de fer una anàlisi comparativa del negoci i les transaccions del sector logístic a Europa i Turquia, també donarà suport a la necessitat de personal qualificat en el sector logístic del nostre país. Les pràctiques a Europa de 20 estudiants, amb el suport de l'Associació Internacional de Transportistes (UND), van ser benvingudes pel que fa a la indústria logística.

Young Logistics en Magatzems Logístics a Europa

Les experiències dels estudiants del país a Europa a una edat jove tindran un reflex positiu sobre el sector logístic del nostre país els propers anys. MEHMET EMİN HOROZ MTAL, que ha participat en molts projectes abans, està fent passos ferms per fer que el seu nom sigui popular en aquest camp amb 3 projectes més en el proper període.

Hongria Tura Logistic

IMG WA

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar