Presidència de la Junta Electoral Suprema per a la contractació de 12 personal contractat

Presidència de la Junta Electoral Suprema per a la contractació de personal contractat
Presidència de la Junta Electoral Suprema per a la contractació de 12 personal contractat

Per ser empleat en l'organització central de la Junta Suprema Electoral, en virtut de l'article 375 addicional del Decret-llei núm.6, es va publicar al Butlletí Oficial de la Generalitat de data 31.12.2008 amb el número 27097.
D'acord amb l'article 8 del Reglament de principis i procediments relatius a la contractació de personal informàtic contractat a les unitats de tractament de la informació a escala, es contractarà 12 (dotze) personal informàtic contractat amb la inserció a realitzar segons l'ordre d'èxit de l'oral. examen.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

CONDICIONS D'APLICACIÓ

a) Complir les condicions generals enumerades a l'article 657 de la Llei del funcionariat núm. 48,

b) Llicenciar-se en enginyeria informàtica, enginyeria del programari, enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria elèctrica i electrònica i enginyeria industrial de quatre anys de les facultats o institucions d'ensenyament superior de l'estranger l'equivalència de les quals hagi estat acceptada pel Consell d'Educació Superior,

c) A part dels que s'especifiquen a la lletra b), dels departaments d'enginyeria de les facultats que imparteixen educació quadriennal, dels departaments de ciència-literatura, de l'educació i de les ciències de l'educació, dels departaments que imparteixen educació en informàtica i tecnologia i d'estadística, departaments de matemàtiques i física, o d'un dormitori l'equivalència del qual hagi estat acceptada pel Consell d'Educació Superior (els graduats del departament esmentat en aquest apartat poden sol·licitar el doble del límit salarial brut mensual del contracte).

ç) Almenys 3 (tres) anys per a programari, disseny i desenvolupament de programari, gestió d'aquest procés o instal·lació i gestió de sistemes de xarxa a gran escala, per a aquells que no superin el doble del límit salarial, almenys 3 anys per a aquells que no excedeixi de 5 (tres) vegades.
(cinc) anys i disposar d'un mínim de 4 (vuit) anys d'experiència professional per a aquells que no superaran els 8 (quatre) anys, (En la determinació de l'experiència professional, com a personal fix de personal informàtic subjecte a la Llei núm. 657 o (B) de l'article 4t de la mateixa Llei
Es tenen en compte els períodes de servei documentats com a personal informàtic en condició de treballador mitjançant el pagament de primes a les entitats de la seguretat social del sector privat i els serveis contractats subjectes al Decret-llei núm. 399.)

d) Documentar que coneix com a mínim dos dels llenguatges de programació actuals, sempre que tingui coneixements sobre el maquinari dels perifèrics informàtics i la gestió i seguretat de la xarxa establerta.

e) Pel que fa a l'estatus militar; no estar implicat en el servei militar, no tenir edat militar o, si ha complert l'edat del servei militar, haver realitzat el servei militar actiu o ser ajornat o traslladat a la classe d'oficial de reserva,

f) Amb les titulacions exigides pel servei, criteri, representació, seguiment de les noves tecnologies, aprenentatge i recerca, aprenentatge i autodesenvolupament ràpid, pensament analític, propens al treball en equip i altes habilitats comunicatives, seguint el ritme de treball intens i estressant. i documentar (documentació) per tenir habilitats de documentació donant-li importància.

HORA, LLOC I FORMA DE SOL·LICITUD

a) Les sol·licituds començaran a les 27.09.2022:10 hores del 00/06.10.2022/23 i finalitzaran a les 59:59:XNUMX del XNUMX/XNUMX/XNUMX. Les sol·licituds es faran electrònicament a través de l'administració electrònica, a través del servei "Junta Electoral Superior - Contractació pública de Career Gate" o a l'adreça d'Internet de Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). No s'admetran sol·licituds presentades presencialment, ni s'admetran sol·licituds fetes per correu o altres mitjans.

b) Els candidats podran escollir com a màxim 2 (dos) llocs diferents com a primera i segona preferència entre les posicions convocades. A partir de la puntuació més alta de cada lloc, podeu fer l'examen a la taula "Personal informàtic contractat".
El nombre de candidats especificat a la columna Nombre de candidats a convocar té dret a participar en l'examen oral. kazantreballarà. L'avaluació es farà principalment entre els candidats a la posició de la seva primera opció. Dret a fer l'examen oral kazanEls candidats es determinaran tenint en compte les seves puntuacions i l'ordre de preferència. Segons això; Els candidats seran classificats en primer lloc segons la seva primera preferència. Els estudiants amb puntuacions més altes poden presentar-se a l'examen. kazanUn candidat que no ha pogut ser col·locat en el rànquing en la seva primera preferència per manca de qualificacions, si n'hi ha, mirant la seva puntuació segons la seva segona preferència, però pel fet que no s'ha presentat una sol·licitud vàlida per a aquesta. la preferència com a primera opció, o les sol·licituds considerades invàlides o el nombre de candidats determinats per participar a l'examen no són tantes sol·licituds, s'inclourà en el rànquing, si n'hi hagués, entre els que hagin fet la seva primera elecció. més tard.

c) La informació dels candidats, com ara la identitat, la graduació i el servei militar, s'obtindrà a través dels serveis web de les institucions corresponents a través de l'administració electrònica. Els candidats la informació de graduació dels quals no arribi automàticament o que pensin que la informació rebuda és incorrecta/incomplerta, carregaran manualment la seva informació actualitzada (com ara una mostra de diploma aprovat, certificat de graduació) al sistema en format pdf durant la sol·licitud.

ç) Els sol·licitants són responsables de fer el procés de sol·licitud lliure d'errors, complet i d'acord amb les qüestions especificades en aquesta convocatòria, i carregar al sistema els documents sol·licitats en la fase de sol·licitud. Els candidats que no compleixin aquestes qüestions no podran reclamar cap dret.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar