El mar de Màrmara serà supervisat per UAV, seguit instantàniament per imatges de satèl·lit

El mar de Màrmara serà seguit a l'instant des d'imatges de satèl·lit per ser monitoritzats per UAV
El mar de Màrmara serà supervisat per UAV, seguit instantàniament per imatges de satèl·lit

El ministre de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic, Murat Kurum, va fer una declaració al seu compte oficial de xarxes socials sobre la "Circular de la delegació d'autoritats sobre la detecció de la contaminació marina dels vaixells". El ministre Kurum va dir: "Estem implementant un nou model d'inspecció per a un "Màrmara més net", hem publicat la nostra circular".

Al mar de Màrmara, on el trànsit marítim és intens; Amb la regulació feta en l'àmbit de la lluita contra la contaminació marina, es pretenia reforçar les activitats d'inspecció marina, controlar els problemes ambientals, detectar la contaminació en una fase inicial i prendre mesures, detectar i controlar tot tipus de contaminació amb una estructura integrada. específic de la regió. En aquest context, l'Agència de Medi Ambient turc va ser autoritzada per a la inspecció de la contaminació marina a Istanbul i Kocaeli, on el trànsit marítim és intens.

Fruit dels estudis realitzats pel Ministeri de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic, es va fer una regulació a la “Delegació de l'Autoritat per a la Detecció de la Contaminació Marina dels Vaixells” per tal de reforçar les activitats d'inspecció marítima que es duen a terme al Mar de Màrmara i proporcionar una estructura integrada específica de la regió.

Amb la circular emesa pel Ministeri, l'Agència de Medi Ambient de Turquia va ser autoritzada d'acord amb l'article 2872 de la Llei de Medi Ambient per supervisar el compliment dels vehicles marins amb les disposicions de la Llei de Medi Ambient núm.

El Ministeri de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic va expressar la necessitat de reforçar les activitats d'inspecció marina que es duen a terme al mar de Màrmara amb la participació de científics i institucions i organitzacions relacionades per resoldre el problema dels mucílags al mar de Màrmara el 2021 i dotar-los de es va introduir una estructura integrada específica de la regió. En l'àmbit del Pla d'Acció per a la Protecció del Mar de Màrmara, que es va elaborar conjuntament amb tots els agents implicats en els estudis, amb el 12è pla d'acció, es va decidir augmentar les inspeccions a totes les conques relacionades amb el Mar de Màrmara mitjançant l'ús Rebut de teledetecció, satèl·lit i sistemes d'alerta primerenca, vehicles aeris no tripulats i sistemes de radar de l'Agència de Medi Ambient de Turquia.

"L'Agència de Medi Ambient turc ha estat autoritzada per dur a terme la inspecció de contaminació marina a Istanbul i Kocaeli"

Amb la regulació feta en aquest context, l'Agència de Medi Ambient de Turquia ha estat autoritzada per a la inspecció de la contaminació marina a Istanbul i Kocaeli, que són responsabilitat del municipi, on la contaminació del mar és intensa. Amb l'autorització donada a l'Agència de Medi Ambient de Turquia, amb la regulació feta en l'àmbit de la lluita contra la contaminació marina al mar de Màrmara, on el trànsit marítim és intens, reforçar les activitats d'inspecció marina, garantir el control de negativitats ambientals, detectar la contaminació en una fase inicial. i prendre precaucions, detectar i controlar tot tipus de contaminació pròpia de la comarca, amb l'objectiu de dotar d'una estructura integrada.

"El mar de Màrmara serà controlat per UAV"

En l'àmbit dels estudis que realitzarà l'Agència de Medi Ambient de Turquia; Es realitzaran inspeccions per al control, seguiment i seguiment de les negativitats ambientals i la detecció de tota mena de contaminació per a les activitats de protecció i millora del medi ambient dins les fronteres del mar. Els vehicles aeris no tripulats (UAV) i els vaixells marítims proporcionaran un seguiment i inspeccions basats en 7 hores al dia, des de l'aire, la terra i el mar. A més, es posarà en funcionament un sistema de seguiment-avís mitjançant l'ús d'imatges de satèl·lit i de radar per detectar la contaminació marina en una fase inicial.

Amb l'acord, el Pla d'Acció Estratègica Integrada del Mar de Màrmara, que es va preparar i posar en vigor dins de l'àmbit del Pla d'Acció de Protecció del Mar de Màrmara, té com a objectiu determinar i implementar polítiques i estratègies per eliminar la contaminació intensa al mar de Màrmara i portar la conca del mar de Màrmara en bones condicions ambientals.

Günceleme: 24/01/2023 17:51

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar