El cost dels terratrèmols a Turquia va ser d'uns 2 bilions de TL

El cost dels terratrèmols a Turquia va ser d'uns bilions de TL
terratrèmol

El Ministeri d'Hisenda i Finances va informar que els terratrèmols centrats a Kahramanmaraş i Hatay van costar al país aproximadament 2 bilions de TL i corresponen aproximadament al 2023 per cent de l'expectativa d'ingressos nacionals per al 9.

La declaració feta al compte de xarxes socials del Ministeri és la següent: "Els terratrèmols i les rèpliques centrades a Kahramanmaraş i Hatay, que es troben entre els terratrèmols terrestres més grans coneguts a escala mundial pel que fa a la seva mida i proximitat a la superfície, han va causar algunes pèrdues econòmiques així com la pèrdua de vides que ens crema el cor com a nació. En aquest difícil procés, hem fet innombrables passes i hem mobilitzat tots els recursos necessaris, treballant dia i nit per trobar solucions a les necessitats urgents dels nostres ciutadans víctimes del terratrèmol com un sol cor, amb totes les institucions del nostre estat i de la nostra nació. A més, hem elaborat l'Informe d'Avaluació del Terratrèmol treballant amb el nostre Departament d'Estratègia i Pressupost, altres Ministeris i institucions públiques per tal d'identificar tots els danys, pèrdues i necessitats.

Informe d'avaluació de la recuperació i reconstrucció del terratrèmol de Turquia elaborat d'acord amb els estàndards internacionals; Consisteix en les mesures adoptades en el procés de resposta d'emergència, danys, impacte macroeconòmic i social, cost total del terratrèmol i suggeriments de reducció de riscos. Tot i que la magnitud del desastre va dificultar la recollida de dades, la informació d'edificis, residències, llocs de treball, fàbriques, maquinària i equipament s'acostava a la qualitat d'un cens complet. Segons les dades actuals del camp, es van determinar un total de 1,6 bilions de TL danys materials. D'altra banda, es va produir una pèrdua total de 351,4 milions de TL a causa de la disminució de la renda nacional, a més del suport d'emergència i les despeses realitzades a la zona del terratrèmol, activitats d'eliminació de runes, pagaments d'assegurances, pagaments de pèrdues d'ingressos, tots els altres suports. i despeses.

El cost del desastre del segle per al nostre país és d'aproximadament 2 bilions de TL (103,6 milions de dòlars), que correspon a aproximadament el 2023 per cent de les nostres expectatives d'ingressos nacionals per al 9 i demostra que tenim danys materials i pèrdues aproximadament 1999 vegades més que el Terratrèmol de Màrmara de 6. Turquia és un país gran, poderós i dinàmic. Amb un creixement del 2022 per cent fins i tot el 5,6, quan les pedres es van desplaçar a l'economia global, va aconseguir ser un dels països amb millor evolució de creixement en distingir-se positivament d'altres països. Tenim la voluntat, la determinació i la determinació de curar al més aviat possible totes les ferides causades per aquest gran desastre, en unitat i solidaritat amb la nostra nació, amb la força que ens aporta l'àrea financera que hem assolit gràcies al nostre alt creixement i la disciplina fiscal que hem implementat".

Günceleme: 17/03/2023 14:59

Anuncis similars