Els nostres atletes nacionals van guanyar la seva primera victòria al Campionat Mundial de Suberbike

Els atletes nacionals turcs Toprak Razgatlıoğlu i Can Öncü van tornar de l'etapa indonèsia del Campionat del Món amb 4 trofeus.

A la segona ronda del Campionat Mundial de Suberbike organitzat per Indonèsia, el nostre atleta nacional Toprak Razgatlıoğlu va quedar primer a la cursa de la súper pole. Razgatlıoğlu va ocupar el seu lloc al podi en segon lloc en els dos partits del cap de setmana.

INDONÈSIA CURSA 1 (PRIMERS QUATRE)

1. Alvaro Bautista (Aruba.it Racing – Ducati)

2. Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha Prometeon WorldSBK)

3. Andrea Locatelli (Pata Yamaha Prometeon WorldSBK)

4. Axel Bassani (Motocorsa Racing)

INDONÈSIA SUPERPOLE RACE (ELS QUATRE TOPS)

1. Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha Prometeon WorldSBK)

2. Andrea Locatelli (Pata Yamaha Prometeon WorldSBK)

3. Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK)

4. Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK)

INDONÈSIA CURSA 2 (PRIMERS QUATRE)

3. Xavi Vierge (Team HRC)

4. Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing – Ducati)

ESTAT DEL CAMPIONAT MUNDIAL DE SUPERBIKE

1. Alvaro Bautista (Aruba.it Racing – Ducati) 112 Punts

2. Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha Prometeon WorldSBK) 75

3. Andrea Locatelli (Pata Yamaha Prometeon WorldSBK) 70

4. Axel Bassani (Motocorsa Racing) 51

CAN ÖNCÜ ACONSEGUIX LA SEVA PRIMERA VICTORIA EN EL SUPERESPORT

El nostre atleta nacional Can Öncü va aconseguir la primera victòria de la seva carrera en la primera cursa del Campionat del Món de Superesports celebrada a Indonèsia. Encapçalant totes les voltes a la primera cursa de la segona etapa del campionat a Indonèsia, Öncü va aconseguir la seva primera victòria en la carrera número 65 de la seva carrera amb l'equip Kawasaki Puccetti a Pertamina Mandalika Track. Bahattin Sofuoğlu, que va competir a la mateixa cursa, es va mantenir en el 9è lloc.

A la segona cursa del cap de setmana, el motociclista nacional Can Öncü va ocupar el quart lloc, mentre que Bahattin Sofuoğlu va ocupar el 4è lloc.

El WSBK continuarà amb les curses que se celebraran a Assen del 21 al 23 d'abril.