No hi ha pas a l'estacionament incorrecte a Izmit

No hi ha temps per aparcar incorrectament a izmit
No hi ha temps per aparcar incorrectament a izmit

Els equips del departament de policia del municipi metropolità de Kocaeli treballen de valent per assegurar la pau i l’ordre públic a moltes parts de la ciutat. Els equips de la Policia de Trànsit duen a terme estrictament controls administratius sobre vehicles que aparquen incorrectament per tal que no s’interrompi el flux de trànsit a tota la ciutat. En aquest context, es van aplicar procediments penals als vehicles que estacionen dobles files al carrer Turan Güneş, al districte d’Izmit, ocupen places d’aparcament per a discapacitats i aparquen a la zona verda del Mercat del Dijous.

S’APLICA EL PROCEDIMENT PUNITIU I S’HA DE RETIRAR ELS VEHICLES


Els equips de la Policia de Trànsit Metropolità, que realitzen les seves inspeccions estretament al districte d’Izmit, duen a terme la seva tasca juntament amb els equips afiliats al departament de policia de Kocaeli. En les inspeccions realitzades per tal que els ciutadans no tinguin problemes mentre condueixen amb els seus vehicles al centre de la ciutat, els vehicles que aparquen l’estacionament a les zones verdes del mercat del dijous i l’aparcament de doble fila i l’aparcament a les zones verdes de dijous. Després dels processos penals, els vehicles són arrossegats a l'aparcament pels equips de la Policia de Trànsit Metropolità.

AVÍS AL 153

Els equips del Departament de Policia del Municipi Metropolità implementen els vehicles requerits per la Llei de trànsit núm. 2918 i les ordres i prohibicions municipals, que ocupen els carrils reservats per al bon progrés del trànsit. Quan els ciutadans sensibles detecten una situació així, poden trucar al 153, el centre d’atenció telefònica del Municipi Metropolità.Sigues el primer a comentar

Yorumlar