İzmir es va convertir en el Campió Nacional del Concurs One World Cities

Esmirna es va convertir en el campió nacional de la competició One World Cities
İzmir es va convertir en el Campió Nacional del Concurs One World Cities

El municipi metropolità d'Esmirna, que ha implementat els seus projectes contra la crisi climàtica amb l'objectiu de zero carboni el 2030, es va convertir en el campió de Turquia al One World Cities Competition organitzat per WWF. L'alcalde Soyer, que està content i orgullós que İzmir hagi estat declarat guanyador com a resultat de la valoració feta pel jurat internacional, va dir: "Continuarem sent una ciutat mundial exemplar en la lluita contra la crisi climàtica amb el concepte de cultura circular que vam anunciar per primera vegada a la Cimera de Cultura de CGLU".

D'acord amb la visió de l'alcalde del municipi metropolità d'Esmirna, Tunç Soyer, per combatre la crisi climàtica, Izmir va ser seleccionada per a la Missió de Ciutats Intel·ligents i Neutrals Climàticament de la Unió Europea. L'alcalde del municipi metropolità d'İzmir, Tunç Soyer, va dir que estan molt contents i orgullosos que İzmir sigui el campió nacional de la competició, en què les ciutats que desenvolupen solucions efectives, assertives i innovadores en la lluita contra la crisi climàtica passen a primer pla. Amb els plans d'acció que hem preparat, contribuïm a l'objectiu de limitar l'augment de la temperatura global a 1,5 °C en l'Acord de París i estem implementant les nostres pràctiques en aquesta direcció. Estem honrats que els nostres esforços siguin reconeguts a escala internacional. A la llum del concepte de cultura circular, que vam anunciar per primera vegada a la Cimera de Cultura de Ciutats i Governs Locals Units de CGLU organitzada per Esmirna, continuarem sent una ciutat mundial exemplar en la lluita contra la crisi climàtica".

Pasinli: "Izmir ha fet passos pioners"

El director general de WWF-Turquia, Aslı Pasinli, va celebrar l'èxit d'Izmir amb aquestes paraules: “Les ciutats que acullen més de la meitat de la població mundial també són responsables d'aproximadament el 70% de les emissions globals de gasos d'efecte hivernacle. Per això, els governs locals tenen deures importants tant pel que fa a la reducció de les emissions que provoquen la crisi climàtica com a l'adaptació als efectes d'aquesta crisi, que ja no es poden evitar. Destacant entre els 9 municipis de Turquia fent passos pioners amb la visió de ser una ciutat sostenible i, una vegada més, la ciutat nacional d'OPCC. kazanFelicito de tot cor aquest èxit d'Esmirna, que té una gran reputació".

Es destaquen les ciutats que desenvolupen solucions innovadores

En el concurs internacional organitzat per WWF des del 2011, es destaquen les ciutats que desenvolupen solucions efectives, assertives i innovadores en la lluita contra la crisi climàtica. En la competició on WWF-Turquia va seguir l'etapa de Turquia, el jurat d'enguany va valorar el lideratge clar d'Esmirna en aquesta àrea mitjançant l'adopció d'un pla d'acció climàtic integral. Cal destacar que el pla d'acció desenvolupat pel municipi metropolità d'Esmirna es basa en l'evidència i inclou accions concretes per als sectors intensius en emissions. Acollint amb satisfacció el pla d'Esmirna per donar suport a l'agricultura sostenible, especialment a la ciutat, el jurat va assenyalar que és un dels rars exemples de la seva influència més enllà de les fronteres de les ciutats.

Van competir 280 governs locals

El One World Cities Competition s'organitza per permetre que les ciutats actuïn i contribueixin a una transformació global cap a un futur energètic 50% renovable i resistent al clima. Enguany, 280 governs locals de 9 països han participat al concurs, que se celebra cada dos anys. A la competició on van participar XNUMX municipis de Turquia, İzmir va ser seleccionada com a finalista nacional juntament amb İstanbul i Gaziantep. El jurat internacional de l'OPCC, format per experts urbans, va examinar cada finalista i va determinar İzmir com a campió nacional de Turquia.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar