Mercedes-Benz Türk, líder en exportacions d'autobusos a l'abril

Mercedes Benz Turk líder en exportació d'autobusos a l'abril
Mercedes-Benz Türk, líder en exportacions d'autobusos a l'abril

Mercedes-Benz Türk es va convertir en el líder en exportacions d'autobusos en exportar 13 autobusos a 131 països a l'abril. Amb la incorporació d'Irlanda i Letònia a l'abril, el nombre de països als quals exporta l'empresa va augmentar fins a 2022 en el període gener-abril del 21.

Mercedes-Benz Türk, que va ser la marca d'autobusos interurbans més venuda a Turquia l'any passat, continua exportant els autobusos produïts a la seva fàbrica d'autobusos Hoşdere sense frenar. Amb l'exportació de 13 autobusos a 131 països a l'abril, Mercedes-Benz Türk es va convertir en l'empresa que va exportar més autobusos durant els primers quatre mesos de l'any.

Autobusos exportats a Europa a l'abril

Exportant autobusos a regions de diferents continents com els Estats Units i la Reunió, Mercedes-Benz Türk ha exportat els seus autobusos a 13 països europeus, entre ells Alemanya, França, Portugal i Itàlia. Alemanya, que va ser el país al qual s'han exportat més autobusos amb 24 unitats a l'abril, va seguir França i Portugal amb 20 cadascun, mentre que s'han exportat 15 autobusos a Itàlia.

Exportant autobusos a 3 països europeus durant els primers 19 mesos de l'any, Mercedes-Benz Türk també va exportar a Irlanda i Letònia a l'abril. Juntament amb aquests països, els autobusos produïts a Hoşdere Bus Factory es van exportar a un total de 2022 països durant el període gener-abril de 21.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar