Garantia de passatgers de 33 milions de dòlars pagada per l'estació d'Ankara YHT

Estació d'Ankara YHT
Estació d'Ankara YHT

Es va donar una garantia de passatgers de 2016 anys per a l'estació YHT d'Ankara, que es va completar a Ankara i va començar el servei el 14. En l'acord, en què el nombre de passatgers supera 1 USD i mig per viatge i garantia d'IVA, es compromet a pagar 0,5 USD per passatger i l'IVA per l'excés. En conseqüència, en els darrers 5 anys es van garantir un total de 22 milions de passatgers, mentre que el nombre de passatgers realitzats va ser de 8 milions 579 mil 441. TCDD va pagar la quota d'aproximadament 13 milions 420 mil dòlars per 559 milions 33 mil 352 passatgers del nombre de garanties.

La diputada d'İzmir del Partit Popular Republicà (CHP), Atila Sertel, va declarar que TCDD, que perd milers de milions de lires cada any malgrat el seu monopoli en el transport de mercaderies i passatgers del sistema ferroviari, aboca diners a determinats contractistes amb contractes i va dir: "TCDD és de 2021 milions de 4 milions. el 34, 4 bilions 34 amb diners vells, bilions perduts. Aquest any es preveuen prop de 4 milions de pèrdues. La seva pèrdua en els últims 9 anys ha superat els 24 milions de lires. La causa dels danys és la mala gestió, el personal no qualificat i els contractistes adjudicataris. TCDD va pagar 5 milions 33 mil 352 dòlars en els últims 545 anys a causa de la garantia de passatgers donada per a l'estació YHT, que es va construir amb la col·laboració de Kolin-Limak-Cengiz İnşaat a Ankara. Aquest grup, que va construir l'estació YHT d'Ankara, es va comprometre a pagar un total de 14 milions de garanties de passatgers durant 106 anys en dòlars. "Si aquesta estació s'utilitza o no, es continuaran pagant milions de dòlars durant els 9 anys restants".

'DE LES BUTXAQUES DEL POBLE'

En afirmar que les garanties donades en el model Build-Operate-Transfer es paguen de la butxaca de la gent, Sertel va dir: "Les butxaques de la qual provenen dels milions de dòlars i milers de milions de lires que es paguen als subcontractistes cada any per a garanties de vehicles i passatgers. ? Senyor president, els diners surten de la butxaca del poble, i surten en dòlars. Són els ciutadans de la República de Turquia els que paguen el cost de l'estació YHT d'Ankara moltes vegades per sobre del seu cost. El TCDD o l'estat no podrien haver construït aquesta estació de tren amb el seu propi pressupost?

Disponible amb nombre de passatgers garantit kazanDient que hi ha muntanyes de diferència entre els dos, la diputada d'Esmirna Atilla Serter va afirmar que el model del projecte no és Construir-Operar-Transferir, sinó "Construir-İÇET-Transferir";

"L'estació YHT d'Ankara, que va ser construïda pels tres actors principals del grup de cinc, no és un projecte de construcció, operació i transferència com en molts altres projectes, sinó un projecte de 'Build-Drink-E-Transfer'. La garantia dels passatgers es va donar durant 14 anys en total. Mentre que un total de 5 milions de passatgers es van garantir en els últims 22 anys, el nombre de passatgers realitzats va ser de 8 milions 579 mil 441. TCDD va pagar la quota d'aproximadament 13 milions 420 mil dòlars per 559 milions 33 mil 352 passatgers del nombre de garanties. Tenint en compte l'augment del dòlar, al llarg dels anys es va fer un pagament de més de 221 milions de llires turques amb el compte de tipus de dòlar. Les xifres mostren que hi ha una gran diferència entre el nombre de passatgers realitzats i el nombre de passatgers objectiu. La nostra gent paga la diferència dels seus propis impostos, de la seva butxaca".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar